Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrolina02

Prezent na 50 urodziny Mamy

Polecane posty

Gość karrolina02

Moja mama ma za 2 miesiące swoje 50te urodziny. Zastanawiam się co kupić jej na tę okazję. Co wy kupowaliście swoim mamom na takie okazje?

Gość gość
czy Twoja mama palcem sobie pipke pieści czy wibratorem? jak wibratorem to kup jej nowy model wibratora

Gość gość
A może pościel :)? Jaką elegancką oczywiście, każdy w końcu potrzebuje takich rzeczy :)

Gość zyzia007
No właśnie, pościel to bardzo fajny pomysł. Ja mojej mamie kupiłam ostatnio taką pościel haftowaną i jest bardzo zadowolona - kaszmirposciel.pl/zobacz,1000,438

Gość gość
po co pościel, jej mama to pewnie bardzo gorącca dziewczyna

Gość gość
Jeśli pościel to ja ostatnio kupiłam swojej mamie taką - tuchos.pl/produkt/Posciel_z_bawelny_satynowej_160x200_model_3306_83 :) bardoz ładne wykonanie, materiał przyjemny, no i nie droga była :)

Gość gość
Wiek nie ma tu nic do rzeczy. 50-latka to jeszcze młoda kobieta. Ja dostaję ciuszki, perfumy, biżuterię. Jeśli mama lubi ładne dodatki to kup jej cos ładnego z biżuterii np. srebrnej. Wkładając będzie pamiętała, ze to od Ciebie.

Gość gość
a może jakiś ładny obraz?

Gość gość
12:05 lubisz seks kotku dojrzały z młodszymi?

Gość Rooly
Właśnie, obraz to ciekawy pomysł! W końcu 50te urodziny to nie lada okazja, można kupić mamie jakies prawdziwe dzieło sztuki :) Jesli szukasz czegoś takiego to ja kupowałam ostatnio na 50 rocznice dziadków piękny obraz w art office

Gość gość
Matke boską częstochowską obraz kup taki mamie

Gość gość
biżuterię jakąś drobną najlepiej ;) ja kupiłąm swojej mamie (mniej więcej w tym samym wieku) na święta i była w pełni zadowolona ;) Jak szukasz czegoś tanio to sprawdź allinside.pl, tam jest biżuteria i inne drobiazgi czy upominki za grosze ;)