Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój narzeczony jest ciągle zmęczony i nie chcę uprawiać seksu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mój narzeczony od około miesiąca unika zbliżen, spotykamy się codziennie ale zawsze coś wypadnie... A to trzeba kogoś gdzieś zawieść a to ktoś chce się z nami spotkać. Ja potrzebuje czułości i trochę czasu sam na sam.. Co robić?

Gość specjalistka od wszystkiego
Nie wiem, doprawdy, nie wiem...

Gość gość
ha ha :D odpowiedzi są świetne :D

Gość gość
Zmęczenie to idiotyczna wymówka, albo ma kogoś na boku, albo już nie jesteś dla niego atrakcyjna, znudziłaś mu się. Także ze stwierdzeniem narzeczony, bym się wstrzymała.

Gość gość
Niech zgodne.... Facet pracuje a ty nie. Dlatego masz tyle wolnego czasu i nie jesteś zmęczona. Znajdź sobie jakieś zajęcie.

Gość gość
Nie chcę.. :O :o Proponuje słownik ort.

Gość gość
Na 100% ma inną laskę, stąd zmęczenie, brak czasu, wymówki, itd... nawet zmęczony facet chce seksu, może nie tak często jak kiedyś, ale raz na jakiś czas musi sobie ulżyć.

Gość gość
zawsze szczery prawiku co ty możesz w ogóle wiedzieć o seksie? 24h/dobę siedzisz na kobiecym forum i pieprzysz głupoty.

Gość specjalistka od wszystkiego
Może rozwiązaniem jest voyeur? xx dla niej, czy dla niego?

Gość gość
widocznie się zestarzałaś

Gość gość
Powinien poznać moją żonę. Idealnie by się zgrali.

Gość gość
nawet zmęczony facet chce seksu x Widać autorka tych słów kompletnie nie zna mężczyzn i kieruje się głupimi stereotypami nie mających nic związanego z życiem

Gość gość
Mam identyczną sytuację tyle że my widzimy się w weekend i wszystkie zbliżenia z przed miesiąca są z mojej inicjatywy. Autorko jak sobie z tym radzisz? Bo my się ciągle o to kłócimy i idziemy spać obrażeni na siebie

Gość gość
Znudzilas mu sie i zainteresowal sie juz inna :(

Gość gość
Może rzeczywiście to jest ze zmęczenia i nie powinnyśmy się doszukiwać zdrad. Tylko ta sytuacja doprowadza mnie do szału gdy po całym tygodniu nastawie się na jakąś ostrą akcje a tu nic :-(

Gość gość
Z tym zmęczeniem to bez przesady, mój chłopak pracuje ciężko fizycznie po 12 godzin dziennie, czasem nawet po 14-15 i na seks ma ochotę, tylko że bez udziwnień i na ogół tylko raz, bo jak mu się da chwilę przerwy, to momentalnie usypia :) Facet nie tyle jest zmęczony, co po prostu unika zbliżeń z jakiegoś powodu.

Gość gość
Tu autorka. Dziś cały dzień wysyłałam narzeczonemu erotyczne smsy... Gdy się spotkaliśmy zafundowałam mu masaż i jak gdyby nigdy nic odwróciłam się i zaczęłam oglądać tv.. Zadziałało... Trzeba rozbudzić trochę wyobraźnię mężczyzny... Dziś było super...

Gość gość
Rozbudzic, powiadasz........i za kazdym razem, gdy masz ochote na seks, bedziesz tak robic? Fakt, ze on sam z wlasnej inicjatywy Cie nie chce, nie daje ci do myslenia?:O

Gość gość
Najlepsze jest to że jak ja tak czekam na ruch z jego strony to on w tym czasie potrafi usunąć :-( ale jestem wtedy w****iona i budzę go z wyrzutem a on głupio mówi że udawał że śpi bo podoba mu się to jak się do niego dobieram. Wkurza mnie takie zachowanie

Gość gość
zmien narzeczonego

Gość gość
W każdym związku są jakieś problemy i po miesiącu takiej sytuacji bo tyle ona trwa mam go zostawić? Z******ta rada. Chyba po to ludzie się wiążą ze sobą żeby w razie problemów je rozwiązywać więc proszę o innego typu porady

Gość gość
Jest ktoś? ???

Gość gość
Moze daj czlowiekowi pospac ,przeciez nie jest maszyna do seksu :classic_cool:

Gość gość
Myślę,że nie ma się czego doszukiwać. Żyjemy w czasach kiedy na codzień walczymy ze stresem,praca itd, różnie bywa,myślę,że dla Ciebie to wygląda tak,że on nie chce, może chce, ale zmęczenie wygrywa. A może poprostu zawsze było na odwrót i terazczeka na Twoją inicjatywę. Najlepszym rozwiązaniem według mnie będzie rozmowa z nim, skoro to Twój narzeczony chyba rozmawiacie na takie tematy. Pozdrawiam