Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mdłości a płeć

Polecane posty

Gość gość

Moje drogie mam pytanie dużo kobiet mówi mi ,że po tym czy ma się mdłości można sprawdzić płeć dziecka . Czy to prawda ? Moja mama gdy była zemną w ciąży ich nie miała ale gdy ja byłam w pierwszej ciągle wymiotowałam i czułam się dramatycznie ale nie doczekałam płci dziecka ,a teraz żadnych mdłości czy wymiotów nic i zastanawiam się dlaczego .

Gość gość
nie slyszalam o takiej zaleznosci, napisze tylko, ze z corka wymiotowalm ciagle, z synkiem tylko raz

Pierwsza ciąża wręcz idealna, zero mdłości, wymiotów - chłopiec. Druga tragedia, wymioty do 6 miesiąca - dziewczynka. Moja znajoma zero wymiotów i mdłości - dziewczynka. Wiec raczej tutaj nie ma związku.

Gość gość
mdłości miałam przez całą dobę, wymiotowałam bardzo mało- będzie chłopiec, ale jakoś nie wierzę w tego typu zależności, to zależy bardziej od tego jaki jest poziom hormonów

Gość gość
moja sąsiadka z synkiem wymiotów i mdłości zero ,a z córka przez cały dzień i tak myślę co będzie ,bo bardzo bym chciała dziewczynkę :)

Gość gość
Podobno zalezy to od poziomu HCG,a w przypadku plci zenskiej ten hormon na poczatku duzo bardziej przyrasta. Ale czy jest to regula watpie... Moja kolezanka nie wymiotowala- dziewczynka, ja rzygalam calymi dniami- tez dziewczynka.

Gość gość
a u mnie z córą mdłości i wymiony do godzin południowych,a z synkiem prawie całą dobę!

Gość gość
To mam nadzieję ,że moja córa zwyczajnie daje mi spokój ;)

Gość gość
Ja mam mieć córkę i zero wymiotów. Do 4 miesiąca tylko mdłości. A moja koleżanka wymiotowała całymi dniami i też urodziła dziewczynkę, z tym to taka bujda jak i ze smakami. Ja żarłam ogóry i kwaśne przez 3 pierwsze miesiące i to nie na chłopaka a na córkę .. :-D