Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Typowe. U mnie to normalka chyba już nigdy nie znajdę miłości

Polecane posty

Gość gość

Jak zawsze to już 2 raz kiedy chłopak mi opowiada swoją nieszczęśliwą historię miłosną. Spojrzałam okien na jego profil na facebooku i przeczytałam ze 3, 4 jego posty chciałam się zapytać jaki jest ogólnie z zachowania to ten mi wyskakuje ze swoją nieszczęśliwą historią miłosną i pisze żebym się nie rozczarowała bo na razie nikogo nie szuka mówi że dziewczyna go zdradziła kilka miesięcy temu byli ze sobą kilka lat i chce odpocząć bo myślał że chce go lepiej poznać a mi nie o to chodziło. No ok chciałam go lepiej poznać ale nie tak od razu. No ale niestety u mnie zawsze musi się taki znaleźć co chce odpocząć od związków.

Gość gość
Ja taką wymówkę stosuję jak dany osobnik mi się nie podoba. Nie jestem gotowa na związek = nie chcę związku z tobą. Przyjdzie ktoś odpowiedni to wskoczę w związek z nim nawet kilka godzin po rozstaniu z poprzednim. Taka prawda niestety.

Gość gość
to nie o to chodzi :D dziewczyna : chce cie poznac, zeby wiedziec, czy chce z toba byc czy nie facet: o feee jaka desperatka ta juz sie we mnie zakochala ja bylem w nieszczesliwym zwiazku kobiety sa zle spieprzaj

Gość gość
Ma za wysokie mniemanie o sobie :D znam takich, mysla, ze kazda co chce pogadac na nich leci, jeden byl taki "niepewny", odrzucal mnie , tak sie bal zwiazkow, ja wykazywalam inicjatywe, bo mi sie w miare podobal, chcialam go lepiej poznac, ale jakos strasznie mi nie zalezalo. Odrzucal mnie tak albo czasem pogadal jak normalny czlowiek, az w koncu sie zakochal, ale ja uznalam, ze nie chce z nim byc

Gość gość
dzięki za pomoc rady na prawdę są pomocne wiecie zal mi was

Gość specjalistka od wszystkiego
13:12 Ale go załatwiłaś:-)

Gość gość
A jakich rad oczekiwałaś? Po prostu nie jest tobą zainteresowany. Faceci jak lecą na dziewczynę to nawet jak są w związku z inna to potrafia bajerować i skakać w bok. A ten od razu gra wielce zranionego? On ci jasno daje do zrozumienia że nie podniecasz go seksualnie.