Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hormiga

dlaczego on zamilkl??

Polecane posty

Gość Hormiga

Witam, prosze o porady i komentarze, szczegolnie pluci meskiej, zalezy mi na tym by obiectywnie spojrzec na sytuacje. 2 tygodnie temu na portalu randkowym poznalam swietnego chlopaka, tydzien temu poznalismy sie i spedzilismy caly tydzien razem, wychodzenie na drinka, kolacje, spacery, probowalam patrzec na trzezwo na sytuacje bo zaledwie sie poznalismy, ale przyznam ze jest on idealny - przystojny, zabawny, pracowity, czuly, bez zobowiazan. Wykazywal duzo zainterosowania od samego poczatku, myslalam ze wkoncu poznalam kogos kto chcialby ze mna czaegos na powaznie, spotykalismy sie tylko tydzien, nie poszlismy do lozka ani nic z tych rzeczy, bylam mila, on dzwonil i pisal od rana do wieczora, robil mi plany I nagle bach! Od 2 dni cisza, telefon milczy - moj ksiaze zapadl sie pod ziemie??? Wyslalam mu 1 wiadomosc, zwykle czesc, mam nadzieje, ze wszystko u ciebie ok - i co?? Zadnej odpowiedzi!! Co mam myslec? Czy jeszcze sie odezwie? Jesli tak to jak powinnam sie zachowac? Ten tydzien byl jak cudowny sen, moge miec jeszcze nadzieje, ze on wroci??

Gość gość
Moze nsstapil zgon,zawal serca lub cos podobnego

Gość Hormiga
Raczej nie... powiedzmy, ze widzialam go online na whatsapp

Gość gość
Nie dalas mu sie skosztowac i wszystko na temat

Gość gość
To Ty zalozylas tu kiedys temat ze masz jechac na spotkanie z gosciem poznanym w necie i ze tak sie tego spotkania az Cie od tego brzuch zaczal bolec?

Gość Hormiga
Nie nie pisalam nic wczesniej o tym, jak mowilam to byl tydzien jak ze snu, wydawalo sie, ze z jego strony jest to samo skoro wykazywal tyle zainteresowania, moze sie czegos przestraszyl?? Moze za powanie to wygladalo??

Gość gość
może stwierdził, że to jednak nie to

Gość gość
Byc moze ze i tak bylo,a czy to dla Ciebie taki problem isc i spotkac sie z nim i wyjasnic dlaczego tak?

Gość gość
2 dni to nic, nie panikuj. daj chłopakowi odetchnąć, a jak się jeszcze parę dni nie odezwie, zapytaj normalnie czy coś się stało.

Gość gość
Pewnie poznał nową na portalu randkowym i teraz ją bajeruje.

Gość gość
Jak nowo poznane dziewczyny zaczynają matkowanie wysyłając SMS w stylu czy nic Ci się nie stało, to się odechciewa

Gość Hormiga
Jak powinnam sie zachowac w przypadku jak jeszcze sie odezwie??

Gość Hormiga
Ja do niego nie pisze i nie dzwonie, napisalam tylko raz bo bylo to dziwne, ze sie nie odzywal, ale nie odpisal wiec juz sie nie odezwalam wiecej. Nie matkuje mu!! Poza tym! - to on byl ta strona ktora wykazywala maximum zainteresowania, ja probowalam byc bardziej zdystansowana i nie okazywalam tyle zainteresowania (chociaz przyznam, ze bardzo mi sie to podobalo, ze byl taki zainteresowany)

Gość gość
Sama musisz wiedzieć, jak poprosi Cię o rękę też nas będziesz pytała jaką dać odpowiedź.:D

Gość Hormiga
juz 3 dzien jak sie nie odzywa, wiec raczej o reke mnie nie poprosi....

Gość gość
nie przejmuj się, dwa tygodnie łatwo wymazać z pamięci. :)

Gość gość
Dokładnie, poznał ładniejszą na tym portalu. Pewno spotkałabyś go w jednym z tych knajp gdzie zabierał cie na drinka z kimś innym.

Gość gość
Pewnie kręci z inną. Szkoda czasu.

Gość gość
Kreci z kilkoma naraz a potem jakiś bajer ci nawinie.Nie dzwon,nie pisz,Nic na sile,nie zmusisz go do tej znajomości.Jak zechce to sam zadzwoni.Jeśli zrobi to po tygodniu to daj sobie z nim spokój bo będziesz płakać.