Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na czym polega atrakcyjność mężczyzny???

Polecane posty

Gość gość

Niech mi ktoś to wytłumaczy bo tego nie pojmuje. Jestem za..biście inteligentny, oczytany, skończyłem dobre studia, dobrze zarabiam. Jestem też przystojny, wysportowany, mam ładną twarz, 187/95kg same mięśnie. Ubieram się w dobre ciuchy, dobre perfumy, jeżdżę autem, na które przeciętny plebs pracowałby 20 lat. Nie jestem wieśniakiem ani plebejuszem, mam wszechstronne zainteresowania, jestem też uzdolniony artystycznie i wrażliwy. Jestem po prostu za..bistym gościem, jak patrzę w lustro to się uwielbiam, no po prostu mistrz. Dlaczego kobiety do k>>wy nędzy nie zwracają na mnie uwagi? Traktują mnie jak powietrze. Mam 28 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Seks co prawda mam bo chodzę na k..wy (stać mnie). W sumie mi to pasuje, ale wolałbym mieć bliską osobę. Naprawdę nie wiem co jest grane.

Gość gość
niezły narcyz z ciebie. Dla mnie najlepszy afrodyzjak u faceta to poczucie humoru.

Gość gość
Hahahahahaha.

Gość gość
Wlasnie tego mi brakuje. Jestem smutny i nieszczesliwy. 100% powagi.

Gość gość
z tego co napisałeś jesteś zwyczajnym fiutem

Gość gość
Jestes pedalkiem k***y ci daja bo placisz . Normalna kobita widzi ze jestes zapiekny:-) ikochany:-) tfu!

Gość gość
podejrzewam że jesteś spaślakiem z nalanym ryjem w opiętej koszuli za małej , najeżone włoski na wosk i bardzo siebie idealizujesz

Gość gość
Nie jestem pedałkiem , ubieram się klasycznie i elegancko. Nie jestem tez narcyzem i nie mam zaburzeń psychicznych jak ten koleś z usa co zastrzelił kilka kobiet, bo nie popuściły mu szpary) chociaż często manifestuję swoja wyzszość nad intelektualną hołotą.

Gość gość
Naprawdę nie kłamię, jestem za..bisty, po prostu staram się zrozumieć w czym tkwi problem i za cholerę nie mogę tego rozkminić. Po co miałbym się lansować jako anonim na jakimś forum w internecie? Co miałbym na celu?

Gość madziaraaaaaaaa
tez mam 28 lat chcesz sie poznac?

nie lubie gdy facet uwaza sie za piekniejszego ode mnie i na polce w lazience, jego kosmetyki zajmuja wiecej miejsca niz moje... ;) a poza tym wisi mi jakim autem jezdzisz, bo i tak nie przebije to moich 400 koni i 6l w V8. :P niestety, komorki spermy nie liczone sa jako szare. :)

Gość gość
Więc jako kobieta Ci powiem... Już po sposobie, w jaki się wysławiasz, wzbudzasz niechęć. Może masz wszystko, o czym wspomniałeś, ale brakuje Ci ważnej cechy - pokory i skromności. Poza tym wywyższasz się. Kolejna rzecz, to chodzenie na k....rwy - brak Ci honoru i klasy. To wszystko sprawia, że dla mnie choćbyś wyglądał jak Brat Pitt i miał IQ 200, to i tak nie miałbyś szans. Tyle...

Gość drewno
mogę się z Tobą umówić :D bo ja też jestem z***biście ładna, inteligentna i w chuj oczytana a nikt mnie nie chce...nie wiedzieć czemu :(

Gość gość
Bla bla bla, oczywiście, że się wywyższam, bo czuję się lepszy od 99% społeczeństwa, które jest tępe, biedne, brzydkie itd. Ale to tylko na forum. W rzeczywistości jestem bardzo skromny, uprzejmy i szarmancki. Naprawdę jestem bardzo miły. Tylko jak ktoś mnie wk..wi to pokazuję pazury. Jak mam nie chodzić na ku..wy? Co w tym złego? Okej, faktycznie nie mam poczucia humoru. Tzn. mam ale bardzo wysublimowane, plebs nie skuma.

Gość gość  proste
jesteś zadufanym w sobie bufonem, dlatego. :)

Gość gość
Taki z Ciebie zayebisty gosc, ze w piatek wieczorem siedzisz na kobiecym forum :D zart jakis. Przeczytajac twoje posty od razu poczulam niechec

Gość gość
Prowo...srowoo.... Aby zakładać taki temat nawet dla prowokacji, gostek musi mieć nieźle nasrane w bani i najwidoczniej nudzi mu się w życiu cholernie, że takie coś zapewnia mu rozrywkę.

smof, no ja wiem, ze ten pojazd, z aktualnym kierowca, to mokry sen kazdego mechanika samochodowego ale ciiii :D

Gość gość
No, nie jestem typem imprezowicza, w piątek siedzę przed kompem. Jutro do pracy. Nawet nie piję alkoholu bo robi sieczkę z mózgu a moja praca wymaga wysokiej sprawności intelektualnej, ale co plebs może o tym wiedzieć. Dla was sens życia to nachlać się w weekend po robocie w fabryce, narobić bachorów i mieszkać w klitce na kredyt na 40 lat. Szczyt marzeń.

Gość gość
Emanujesz jadem i zgnilizną do świata i ludzi. Nie dziw się zatem, że jesteś sam. Energia powraca niczym bumerang. Btw. współczuję pracy w sobotę...

Gość gość
Co ty z tym plebsem czlowieku? Za kogo sie uwazasz? Ja mam magistra, dobra prace, dwupokojowe mieszkanie na wlasnosc, wybudowany dom za gotowke, 2 porzadne auta i zwiedzilismy z mezem kawal swiata. Zaliczam sie w Twoim mniemaniu do plebsu? Czy juz jestes ktos na poziomie?

Gość gość
jesteś wieśniakiem. Chcesz się licytować kto ma więcej? Ja napisałem o sobie w kontekście TYLKO I WYŁĄCZNIE atrakcyjności seksualnej, jeśli wiesz o czym mówię. Nie jestem niedorozwinięty, żeby chwalić się stanem posiadania, bo to jest takich jak ty wieśniaków. Robię to tylko po to, żeby wreszcie móc sobie p*****ać za darmo. Kumasz?

Gość gość
D**ek jestes, dlatego

Gość gość
Hehehehe no nie sadzilam, ze mnie tu ktos tak ubawi, az smieje sie w glos. Biedny niekochany i niezrozumialy chlopczyku, jestes tylko malym buraczkiem na ogromnym buraczanym polu. Miec tyle lat i nigdy zadnej panny to szczyt beznajdziejnosci. Dodajac do tego placenie za seks przed 30stka to drugi szczyt beznadziejnosci. Jestes tak beznadziejny ze az smieszny

Gość gość
Jestem mistrzem i zamknij ryj. Jestem ponad tym wszystkim.

Gość gość
Ohh autorowi kończą się argumenty i zaczyna chamskie odzywki. Jakież to wyszukane haha. Inteligentny człowiek potrafi do końca prowadzić polemikę na poziomie, przedstawiając sensowne i mądre argumenty. Dziecinada

Gość gość
Jeszcze powiedz ze masz metalowy pret ,geniuszu:-)