Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie ze juz zawsze bede sama.

Polecane posty

Gość gość

Boje, ze juz zawsze zostane sama :( Ktos tez ma takie obawy?

Gość gość
ja nie , bo radzę sobie dobrze sama. Ile masz lat ?

Gość gość
ja się boje że matka umrze i zostanę sama 😭

Gość gość
ja też tak długo myślałam ;) każdy miał chłopaków,przeżywał pierwsze miłości a ja nic :) ale w wieku 16 lat( wiem byłam dzieckiem) poznałam wspaniałego chłopaka ;) teraz mam prawie już 21 i jesteśmy ciągle od tamtej pory razem więc myślę że warto było na niego czekać ;) miłość przychodzi naprawdę niespodziewanie i w najmniej oczekiwanym momencie;) każdy w końcu znajdzie drugą połówke ;)

Gość gość
mam 26 lat, do goscia majac 16 lat to sie zbyt wiele nie naczekalas

Gość hdufig
16 Lat i piszesżeże warto było CZEKAĆ?:O ! To chyba jakieś nieporozumienie :O mogłabyś pisać o czekaniu gdybyś miała 26 albo 36 lat jak go poznałaś :O Dzisiejsza młodzież ma wyprane mozgi 🖐️

Gość gość
Ja 29 , zakończony długi związek ( 8 lat ) . Ale mam nadzieje,że jeszcze bede szczeliwa więc głowa do góry skup się teraz na swoim szczęściu.

Gość gość
ja tez, ale ja mam prawie 40 lat i właśnie po ponad pół roku zostawił mnie facet, a naprawdę wydawało się, że coś z tego wyjdzie. Jeszcze niedawno pisał ze tęskni, itp. , a dwa dni później zerwał bo podobno znalazł miłość swojego życia

Gość gość
Dlaczego nabijasz sobie głowę strachem? Skąd wiesz, co cię czeka w przyszłosci???? Szklanka do połowy pełna!

Gość gość
strach jest czasem silniejszy niż rozsądek, a poza tym jeżeli kolejny raz nie wychodzi to coraz mniejsza jest nadzieja na lepsze

Gość gość
Nigdy nie mialam mezczyzny, ani nie chodzilam z nikim za reke dltego nie czy to sie zmieni, a im sie jest starszym chyba trudniej, dlatego mi troche smutno.

Gość gość
mi też jest smutno, jakoś się nie ułożyło, każdy facet , którego kochałam uważał w pewnym momencie , ze może mieć kogoś fajniejszego ode mnie

Gość gość
Mnie właśnie rzucił mnie facet po prawie dwóch latach i jestem w totalnej rozsypce :( Boję się że już zawsze będę sama, bo jestem nieśmiała i mam problemy w nawiązywaniu znajomości z facetami :(

Gość gość
ja też, ledwie 5 dni od rozstania, w dzień jako tako, ale w nocy nie mogę spać i czuję się jakbym miał zaraz umrzeć z rozpaczy

Gość gość
Ja mam 36 lat.Dwoje dzieci )i po 2 latach zostawił mnie facet bo stwierdził że nigdy mnie nie kochał i nie pokocha..i to był mój pierwszy związek po 10 letnim..Nie wierzę już w miłość, bo ona nie istnieje..jest tylko zauroczenie ,które przemija..brakuje mi obecności mężczyzny (nie mowie o chorych" związkach dla sexu),ale zdaje sobie po mało sprawę, że mając 2 dzieci już raczej nikt ze mną nie będzie chciał być. Mężczyźni w większości przypadków chcą młode, piękne z pięknymi ciałami i buzkami. .Niestety czas biegnie nieubłaganie i młodsza już nie będę. .To przykre ale prawdziwe,a żal i smutek pozostanie.

Gość gość
miłość do gazu :O

Gość gość
Ktoś napisał że każdy znajdzie swoją polówkę ,jak go stać to tak , a jak go nie stać to nie , gdyby było tak dobrze to by nie było starych kawalerów , panien .

nie można się ciągle zamartwiać, na każdego czeka szczęście. najwidoczniej do ciebie jeszcze nie zawitało.