Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wenecjana

Panowie, co powiecie o takiej kobiecie?

Polecane posty

Jejku, wiem źle zadałam pytanie, ja już nie rosnę... A chłopaka nie szukam przynajmniej do 18 :) spokojnie... po prostu pytam, bo nw czy kiedys ktos mnie bedzie chial :...

Gość gość
Prosze Cie jeszcze mozesz urosnac :p po prostu reszta Ci ewentualnie dorowna w liceum, po drugie jestes dzieckiem powinnas pisac w takich miejscach gdzie znajdziesz rowiesnikow a nie starych frustratow i pytac 30 latkow czy mozesz sie im podobac, paranoja, ja mam 175, nosze czasem obcasy i od zawsze mialam sie dobrze

wiesz tylko ze juz od roku podrosłam tylko 1 cm, skok wzrostowy juz mam za sobą... więc myslisz ze moge dobic do 180!!!? :( :( :(

Gość gość
i jeszcze masz gówniaro 15 lat :D zrozum głupia kozo że mężczyźni będą szaleć na twój widok już pewnie mają problemy i tak, możesz dobić do 250 cm :p

Gość gość
anioł

Gość gość
Mam 175 cm wzrostu, prawie 30 lat i mam kompleksy, ale nie z powodu wzrostu. Ktoś kto opisuje siebie w prawie samych superlatywach jest narcyzem, skupionym na swoim wyglądzie. Popracuj nad tym. Z taką osobą nie da się żyć w dłuższej perspektywie. Lepiej być samą.