Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podoba mi sie prowadzacy z cwiczen, nie ma zony, jak zagadac?

Polecane posty

Gość gość
zapytac o temat, by cos wytlumaczyl, usmiechnac sie ;-)

Gość gość
wylaszcz sie ;-p

Gość gość
glupio mi tak zwyczajnie do niego podejsc.

Gość gość
jakies jeszcze pomysly ?

Gość gość
nie, 22, tylko sie stresuje.

Gość gość
odpuść. ja mam romans z moim byłym promotorem. pomimo tego, że były, a ja jestem od Ciebie starsza - bardzo żałuję. jedna z najgłupszych rzeczy, jaką zrobiłam w zyciu. jego żona wie... szkoda gadać. od prowadzącego ćwiczeń jesteś zależna jako studentka. to jest bardzo zły pomysł, żeby wdawać się w takie relacje z ludźmi, od któych jesteśmy zależne, to nie będzie symetryczna relacja. facet ma nad Tobą przewagę, może Cię łatwo wykorzystać i skrzywdzić. nawet taka drobna rzec, jak to że nie będziesz sprawiedliwie traktowana. niby nic takiego, a wiesz jak boli? poza tym to wychodzi na jaw... wiesz, jaką będziesz miała opnię? niektórzy znajomi się od Ciebie w ogóle odwrócą. więc mówię - odpuść.

Gość gość
masz lepiej niż ja, bo on nie ma żony, mój miał. ale i tak... jedna lekcja, jaką z tego wyniosłam - nigdy więcej romansów. nigdy się już nie wdam w coś takiego. pomimo tego, że niby wszystko jest ok, on chce być ze mną, mamy dobry kontakt.. tyle zdrowia mnie to kosztowało wszystko, że naprawdę - nigdy więcej.