Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża ?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Pisałam na tym forum już wcześniej, pytałam się czy istnieje szansa zajścia w moim przypadku, wszyscy napisali mi że nie ma ryzyka ciąży. Pomimo tego cały czas żyje w stresie, a do okresu jeszcze kilka dni. Od tygodnia mam problemy z żołądkiem, mam wzdęcia, gazy, odbija mi się po jedzeniu, do tego dochodzą problemy z wypróżnianiem, na papierze często zauważam trochę krwi. Nie mogę nic przełknąć, gdy coś zjem od razu czuję bulgotnie w brzuchu. Przez ostatnie kilka dni bolały mnie piersi i wydaje mi się że powiększyły mi się sutki, nie wiem czy to ma związek z tym że za kilka dni powinna nadejść miesiączka. Pojawiły się też upławy, białe, serowate grudki. Boję się że to objawy ciąży. Ostatnio strasznie się stresuje, dużo czytałam na ten temat w internecie. Z drugiej strony mogą to być objawy stosowania antybiotyków, brałam przez trzy tygodnie leki na zapelenie ucha. Nie mogę przestać o tym myśleć, co o tym sądzicie ?

Gość gość
grzybicę masz, a nie w ciąży jesteś

Gość gość
Czy może to być grzybica jelit ? I czy te objawy napewno nie świadczą o ciąży ?

Gość gość
Byłabym bardzo wdzięczna jeśli wypowiedział by się ktoś jeszcze :)

Gość gość
To może być grzybica pochwy, białe serowate upławy na to wskazują, po tak długim stosowaniu antybiotyku to bardzo prawdopodobne

Gość gość
Dziękuje za pomoc. A co z wzdęciami brzucha, odbijaniem, gazami ? Czego to mogą być objawy ?

Gość gość
Każda infekcja odbija się na całym organizmie, np dziecko mając zapalenie krtani może mieć gorsze wyniki moczu itp, wiec grzybica pochwy może dawać również objawy u pani występujące

Gość gość
Dzisiaj rano dostałam okres. Zawyczaj jest bardzo obfity, dzisiaj jest dość skąpy i ma trochę jakby śluzu. Czy to może być krwawienie, które oznacza ciąże ?