Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutno mi :( On mnie nie lubi chyba :(

Polecane posty

Gość gość

Taki kolega, ja go bardzo lubię, ale nawet nie w sensie takim że bym chciała żeby był moim chłopakiem itd, po prostu chciałabym by był moim przyjacielem. Nie widzimy się teraz często bo on mieszka w innym mieście, ostatnio widzieliśmy się w październiku i to było takie grupowe spotkanie, że tak powiem. No ale już od dłuższego czasu codziennie coś tam pisaliśmy sobie na fb, czasem nawet tylko jedną wiadomośc dziennie jak nie byliśmy na necie o tych samych porach (a to się dość często zdarza), ale zawsze coś mu pisałam on mi odp. Tylko ostatnio miałam wrażenie, że jakoś od niechcenia mi odpisuje i nie ma ochoty ze mną gadać, więc aby nie "zmuszać" go do odpowiadania na coś co tam mu napisze na jego ostatnią odp odpowiedziałam tylko buźką ":d" no żeby nie musiał nic odp jak nie chce... ale miałam nadzieje, że jednak coś do mnie napisze, odezwie się a już od 5 dni nic do mnie nie napisał tak mi brakuje tego by dostać od niego tę wiadomość. Siedzę na fb, on jest dostępny, siedzę tak już od 2 godzin i nic się do mnie nie odezwie odezwałabym się ja, ale boję się, że go nudzę, nie chce mu się ze mną gadać i będę się narzucać po prostu :( Wiem, że ten problem może się wydawać być na poziomie głupiego gim(busa, ale naprawde, taki mi przykro Myślicie, że mnie nie lubi? Nudzę go? nie ma ochoty ze mną gadać? Przez tę sytuację nie mogę się na niczym skoncentrować, jestem niemiła dla ludzi byłam niemiła dla przyjaciółki choć mi nic nie zrobiła, tylko do mnie zadzwoniła ale tak mi przykro, bo bardzo go lubię

Gość gość
Skarbie ja do ciebie napisze :-)

Gość gość
nie chcę ciebie, tylko żeby on do mnie napisał! nikt mi poważnie nie odp :(

Gość gość
To ci/pa:-)

Gość gość
jasne, nikomu się nie chce czytać i wszyscy mają w doopie mój problem i nikt normalnie nie odp :(

Gość gość
faceci tak mają, że jeśli nie ma perspektywy na zaliczenie dziewczyny to nie przywiązują do ciebie takiej wagi

Gość gość
On akurat taki nie jest! kurde, nie ma tu normalnych ludzi co normalnie odp? :(

Gość gość
mówiłam poważnie. nie jesteś jego sympatią, nie jesteś kimś, kto dałby mu coś więcej, rozumiesz?

Gość gość
A co normalny ma ci odpisać? Ze ma inna dziunie ktora mu daje i niema czasu dla ciebie? To masz.

Gość gość
Kurvva, jakoś wielu chłopaków się ze mną przyjaźni bez żadnego dawania, a on tym bardziej nie jest chłopakiem, który myślałby tylko o tym... tylko czemu nawet się do mnie nie odezwie? :( naprawdę mnie nie lubi? :( dlaczego? :(