Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądanie przy mnie nagich zdjęć

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny prosze o pomoc, ostatnio ze swoim facetem oglądałam film i tak spodobała mu sie aktorka grająca w filmie że poszedł do sypialni żeby znaleźć jej nagie zdjęcia oczywiście przyłapałam go na tym i nawet nie chciał sie tłumaczyc. Doradzcie bo poczułam sie bardzo dotknięta tym, przy czym uważam że wygładam duzo lepiej niż ona więc dlaczego?

Gość gość
Nie daj po sobie poznac, ze to Cie dotknelo. Nastepnym razem jak bedziecie ogladac takie filmy zachwyc sie jakims aktorem. Niech poczuje jak to jest.

Gość gość
No coz by tu rzec.... jednak nie wygladasz lepiej niz ta aktorka bo wtedy by Twoje fotki ogladal a tak serio to faceci lubia co jest nowe a Ty juz nie jestes nowa. Zachwyc sie jakims facetem i jego kuta:sem i nawet nie wychodz szukac fotek tylko obok niego sie podniecaj.

Gość gość
Właśnie tak zrobiłam i widok jego wkurzonej miny był obłędny, jeszcze trochę się poznęcam i zobaczymy czy w przyszłości też tak będzie robił ;p nie jestem głupia i wiem że faceci oglądają takie rzeczy ale nie w taki sposób w jaki zrobił mój...

Gość gość
Zakompleksiona głupawa p***a.