Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość keit

rozwód nie wiem czy dobrze robie

Polecane posty

Gość gość keit

witam mam taki problem bo sie rozwodze byłam z mężem 10 lat ,wprowadziłam sie do nie go jak miałam 17 lat jego rodzice traktowali mnie jak własną córke byli na prawde dobrzy dla mnie.urodził nam sie synek męża tata powiedział ze jest dziecko musi byc slub ,wiec w zieliśmy.pozniej mój mąż zaczol pić pił coraz więcej,po pracy wracał po piwie albo szedł pod sklep.wyprowadzilismy sie od jego rodziny i zamieszkalismy sami bo myslałam ze jak zamieszkamy sami to ze sie ułozy ale było gorzej ,mąż zaczoł leczenie aaa.ale szybko przestał chodzic bo uważał ze nie mam problemu zaczeły sie awantury,ukrywanie alkoholu ,picie po kryjomu,ja zaczełam uciekać do znajomych,nie chciało mi sie wracać do domu do nie go,pożniej poznałam chłopaka w którym sie zakochałam i zdradziłam męża z nim,ten chłopak był inny czuły dba o mnie i nie pije alkoholu szanuje mnie,teraz rozwodze sie z mężem dla marka ale nie wiem czy dobrze robie,nie mam rodziny a mojego męża rodzina była dla mnie ważna teraz nie mam ni kogo,z mężęm rozchodziłam sie 3 razy i wracałam on ciągle obiecał ze sie zmieni ale sie zmieniał na krótko,a z markiem jestem szczesliwa ale sumienie mnie gryzie ze zostawiam męża ze go skrzywdziłam bo rok nie mieszkam z mężęm a on nadal mowi ze mnie kocha i ze chce ze mną być.pomożecie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować