Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na ile najwięcej osób robiłyście imprezkę w swoim domu ?

Polecane posty

Gość gość

nie mówię o jakiś spędach młodzieżowych gdzie przyszło dużo i jedli chipsy, pili piwo tylko chodzi mi o zorganizowane przyjęcie jako dorośli ludzie przy stole ile osób najwięcej organizowałyście ?

Gość gość
jako dorośli ludzie-tak, ale nie przy stole t:D

Gość gość
Ok. 17.

Gość gość
0, nigdy nie robiłam posiadówy przy stole. Raczej właśnie taką przychodzą, siedzą gdzie usiądą i jedzą chipsy.

Gość gość
też oficjalnych przy stole nie organizuję, nie lubię latać jako kuchta, donosić dania,wymieniać talerzyki i sztućce, kroić ciasto, pytać komu herbatki, komu kawki itp.

Gość gość
chyba z 9 os i bylam urobiona jak wol :/

Gość gość
A to dorośli ludzie nie mogą siedzieć NIE przy stole, pić piwa i jeść chipsów???? U mnie najwięcej osób, to było 16, ale mimo, że jesteśmy "dorośli ludzie" jak to nazwała autorka, a niektórzy nawet są "bardzo" dorośli, nie siedzimy grzecznie przy stole, tylko siedzimy gdzie popadnie, jemy chipsy i inne smakołyki, pijemy piwo, wino, drinki, napoje

Gość gość
11.30 u mnie dokładnie to samo, goście wchodzą , siadają na sofie,albo na pufach, zazwyczaj też coś przyniosą do przekąszenia, ja czasami zrobię jakąś sałatkę do tego piwko albo inny trunek i jest miło. Żadnych obiadów, dań na ciepło, nakrytego stołu itp.

Gość gość
28 OSÓB SYLWESTER CHATKA 42 M 2.

Gość gość
o kurcze :D w kiblu byl pewnie niezly tlok

Gość gość
Na 13 os. Normalnie przy stole,kawa,tort,ciasta, I kolacja,dania na zimno i cieplo. Ja jako gospodyni podawalam i przygotowywalam w kuchni,mlodziez nakrywala do stolu,talerzyki,sztucce. Bylo sporo roboty ,ale nie az tak tragicznie. Wszystko bylo wczesniej przygotowane,dania jednogarnkowe tupu strogonow tylko wystarczylo podgrzac.