Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znaki

Polecane posty

Gość gość

Było tu tysiące tematów o tym jakie kobieta daje facetom znaki do działania, ciekawi mnie jednak czy są jakieś sygnały które wysyłacie panom żeby przestały się do was zalecać?

Gość gość
Jakie znaki kobiety wysylaja panom by przestali sie zalecac czy odwrotnie

Gość gość
Żeby się odczepili :)

Trudno tu mówić o znakach. Typowe zachowania to - obojętność - drwina Żadnych szczególnych znaków nie pamiętam. Faceci są dosyć bezpośredni. Robiąca słodkie oczy kobieta naraża się na żarty nie tylko ze strony faceta, ale też jego kolegów i współpracowników. To nigdy nie jest przyjemne doświadczenie.

Gość gość
Domyslam sie ze autor jest mezczyzna ;) moze najpierw opisz jak sie do niej zalecasz, bo ona moze myslec ze to tylko uprzejmosc z twojej strony

Gość gość
mówie wprost; odwal sie

Gość gość
nie zalecam się na razie ale jak zacznę chcę wiedzieć czy jej się podobam czy nie żeby się wycofać w razie czego, pracujemy razem i muszę delikatnie najpierw wiedzieć czy otworzy przede mną furtkę do serca czy będzie się zamykać.

Gość gość
Probuj. Jesli bedzie sie usmiechala kiedy rozmawiacie, uwaznie Cie sluchala, patrzyla na Ciebie, to walcz o nia :) Jesli bedzie obojetna ( mam na mysli totalne olewanie,nie slucha tego co do niej mowisz, nie patrzy na ciebie gdy rozmawiacie, odpowiada ironicznie nie majac ku temu powodu to wtedy daj sobie spokoj. Powodzenia,walcz ;)