Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkdxuifhuefxh

brak inicjacji seksu przez faceta powimo rozmowy

Polecane posty

Gość mkdxuifhuefxh

Cześć! Jestem juz z moim facetem ponad 2 lata. Zawsze ja inicjowałam seks-ciekawe miejsca, gadżety, przebrania. Po pewnym czasie miałam dość, że on tylko "przychodzi na gotowe" a sam nie zrobi nic, zeby seks był wyjątkowszy, ciekawszy. Powiedzialam mu o tym, ze ta sytuacja mnie boli, nie przestaje czuć się szczęśliwa w łózku, ze go kocham i chciałabym wiedzieć dlaczego nasz seks jest mu tak obojętny. Moj chlopak stwierdził,ze nie wie czemu tak sie dzieje i nie jest w stanie dać mi odpowiedzi. Od razu podkreślam, ze zdrada ani nic z tych rzeczy nie wchodzą w gre. Co mam zrobić? Kocham go,ale tak bardzo chciałabym poczuć, że on o mnie dba, stara się... Co proponujecie?

Gość sexi_terror
powiedz żeby coś wymyślił albo ma ban'a :) na ciupcianie

Gość gość
To seks z Twoim facetem sam w sobie nie jest wyjątkowy...?

Gość gość
Jest z tych biernych. Jak mój. Zawsze ja wprowadzam jakieś nowości - urozmaicenia. Mu się to podoba, ale sam ma zero polotu. Jakbym nic nie wymyślała to do konca życia kochalibyśmy się w dwóch, max trzech pozycjach. Chciałabym żeby choć raz czymś mnie zaskoczył, zdominował - wykazał się jakąkolwiek inwencją.Ale przecież go nie zmuszę. Już się z tym pogodziłam. Dobrze że przynajmniej nie odrzuca moich pomysłów.