Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

baby design dotty lub husky

Polecane posty

Gość dottyyyy
Ja mam dotty w kolorze 13 szaro granatowym i prezentuje się b.ładnie. jesli chodzi o lupo to nie polecam ze wzgledu na brzydki material z ktorego jest wykonany. Wozeczek służy nam juz 15 miesiac niezawodnie. Nie mam mu nic do zarzucenia a jestem wymagająca osoba.

Gość gość
Dla mnie mała gondolka jak widziałam na żywo i ciężki. Zdecydowanie ładniejszy i nowocześniejszy konstrukcyjnie Anex Sport. Dużo lepsza amortyzacja i fajniejsza spacerówka

Gość gość
Też mam Anexa przeważył u mnie super wygląd i nowoczesne wykonanie. Mam kolor granatowy- super!!!

Gość gość
Witam posiadaczki wózka Dotty:) Czy mogłabym poprosić o wysłanie mi na maila zdjęć wózka w kolorze 19 (brązowy). Mail to: moniazar@gmail.com. Pozdrawiam, Monika

Gość gość
Ja mam bd dotty denim wozek wygląda bardzo ładnie ale jest strasznie ciężki i szeroki trudno nim jezdzi sie w sklepie w waskich przejsciach. Jest malo zwinny trudno nim wjechac do sklepu jak trzeba sobie samemu otworzyc drzwi . Wykonanie bardzo dobre, choć w często ucieka powietrze z kółek i nie jest to przypadłość tylko mojego wózka bd. Mieszkam w bloku i wnoszenie go jest bardzo ciężkie jeszcze jak w koszyku są zakupy. Ze względu na ciężar wózka kupiliśmy drugi firmy mutsy i tym jestem zachwycona. Bardzo lekki, zwinny, waski. Bardzo zwrotny dobrze sprawuje się w sklepie. Gdy jadę na spacer mutsy a potem bd to mam wrażenie strasznie ciężkiego wózka. Teraz doszedł śpiwór i bd jest jeszcze cięższy. Mutsy znoszę po schodach razem z córką a bd sam i z wyciagnietymi zakupami . Waga mutsy to 8 kg a bd 15 więc roznica jest. Chyba nie kupilabym już tego wózka i na wiosnę chce go sprzedać.

Gość gość
Witamy wszystkie Mamy :) Dziękujemy za wszystkie opinie na temat naszych wózków. Zapraszamy na nasza stronę internetową, znajdziecie tam specyfikacje dotyczące naszych wózków :) Pozdrawiamy Was :) http://www.babydesign.eu/wozki-babydesign

Gość Baby Design
Witamy wszystkie Mamy usmiech.gif Dziękujemy za wszystkie opinie na temat naszych wózków. Zapraszamy na nasza stronę internetową, znajdziecie tam specyfikacje dotyczące naszych wózków usmiech.gif Pozdrawiamy Was usmiech.gifhttp://www.babydesign.eu/wozki-babydesign

Gość gość
U mnie w sklepie Baby Design to przeżytek, nic nowego poza kolorami i tapicerkami. Polecam Anexa Crossa . Widać, że firma mocno się rozwija, a wózki są nowoczesne i porządnej konstrukcji.

Gość gość
Co do Anexa Crossa to naprawdę super wózek. Wreszcie coś całkiem inaczej wyglądającego niż nudna konkurencja.

Gość gość
Ja polecam Anexa Crossa. Waży koło 12 kilo i lepiej wykonany. Fajny wózek:)

Gość gość
Szczerze to Anex bardzo fajny wózek i mimo sporego wyboru , właśnie wybrałam tą markę.

Gość gość
Wybrałam się w końcu zobaczyć Anexa na żywo. Bardzo ładny. Wybrałam Sporta bo ma koła bardziej w teren.

Gość gość
Faktycznie mnie tez Anex Cross zachwycił wyglądem. Oglądałam na żywo pod Warszawą, przepiękny. Ale ramą jest w nim źle wykonana i sie łamie

Gość gość
hej :) ja mam baby design husky w promocji zakupiony ale już sama nie pamiętam gdzie.. koleś miał prywatną firmę na Ursusie, w domku jednorodzinnym. Znalazłam go na olx. Ja mam kolor jeansowy. Zapłaciłam u tego faceta 2000 tys. za ten wózek. p/olecam go.

Gość gość
Co do Anexa Crossa to niedawno wyszedł nowszy model stelaża z dodatkową amortyzacją i teraz już tylko takie się kupi. Także problem z łamiącym się stelażem zniknął :) A wózek rzeczywiście ładny

Gość gość
0statnio porównywałam z rodzinką między innymi te dwa wózki Anex i Baby Design. Pan powiedział, że jakościowo porównywalne ale Anex bardziej się podoba. Widać to było na żywo, że Anex nowocześniejszy. Co do stelaża to widziałam ten najnowszy po lifcie. Dla mnie w Anexie fajniejsze kolorki. Model jaki oglądałam to Anex Cross

Gość Kacha7
co do anexu, to ja sie tez zastanwaialam miedzy anex i baby design ale baby desig wygral tym ze w anexie daszk gondoli nie do konca sie skladac (wiec wozek wiecej miejsca zajmuje w aucie) no i baby design mozna gondole zlozyc jeszcze na plasko, wiec do transportu super

Gość gość
Dla mnie okazał się zbyt ciężki. Postawiłam na lżejszego Anexa Crossa. Waga i wykonanie przeważyło

Gość TurarTurarura
Polecam baby design Dotty jest doskonały pod każdym względem. Sprawdza się na każdym terenie.Prowadzi się dosłownie jednym palcem. Możecie kupować w ciemno bez oglądania nie zawiedzie Was. Ja kupiłam przez Internet w sklepie Dino.

Gość gość
Ja wybrałam Anexa ponieważ ma dużo lepszą amortyzację przez co lepiej się go prowadzi. Anex posiada większą gondolkę.

Gość gość
Kupiłam dotty eco w smyku na promocji za 1500 zł dwa w jednym. Jest zgrabny ładny i dobrze sie poradzi. Spacerówka bardzo fajna a gondola nie taka mała, wsztstko ściąga sie do prania. Anex jak dla mnie bardzo brzydki i buda i to półokrągła gondola taka . Stelarz tez nie wyglada na solidny . BAby design rzadko sie psują i sa serwisowane. Mówiono nam to w kilku sklepach.

Gość gość
Jak ktoś pisze że dotty jest mało zwinny i ciężko nim do sklepu wjechać to chyba jest nie do końca sprawny ruchowo. Prowadzi się bez najmniejszego problemu, można go jedną ręką pchac i kręcić kółka w tzw miejscu.moze najlżejszy nie jest ale to akurat dotyczy wszystkich wozkow 3w1. Najpewniej jednak nie można mu zarzucić że się źle prowadzi (nawet po piasku świetnie daje radę)

Gość gość
Cześć dziewczyny, zaczęłam właśnie rozglądać się za wózkiem, najpierw szukałam w internecie i tutaj wyglądowo i zresztą po opiniach też wygrał BD Dotty. Udałam się więc do sklepu żeby zobaczyć go na żywo i zauważyłam, że gondola jest nieco mniejsza niż w innych wózkach, dlatego chciałam zapytać matki, które już go posiadają i co najważniejsze już go użytkowały. Czy rozmiar gondoli przeszkadza? Jak długo mogły używać gondoli? Bardzo proszę o pomocne opinie.

Gość dagmarraa
tez jestem na etapie poszukiwania wózka, co do gondoli to powinna starczyć do 6 m-c, jeśli gondola jest mniejsza to automatycznie wózek powinien być lżejszy, tez podoba mi się BD dotty ale też anex cross i nie wiem który wybrać :|

Gość gość
Hej , o co chodzi ze wszedzie w tematach o wozkach ktos wypisuje pochwały na temat Anexa.. ? :) Jest to takie zabawne :) Temat jest o Baby Design. Osobiscie w sklepie porownywalam oba wozki Baby Dasign Husky i Anexa Sport , rozłozyliśmy go na czesci zeby zobaczyc jak sie wypina kazdy element , i wszystko duzo lepiej chodzi w Baby Design. Jednym przyciskiem blokujesz kola , latwo wypiac gondole czy postawic budke . Ja jestem drobna i z niektorymi wozkami mialam problem . Z Huskim wcale. Jezdziłam nim po calym sklepie na Targówku w W-wie :) Super lekko sie skeca. Ja sie zdecydowalam na Husky bo za tą cene to bardzo dobra jakosc.