Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzamawiająca

paczka od kuriera

Polecane posty

Gość gośćzamawiająca

Witam, jestem nie doświadczona w tej sprawie więc wolę zapytać. Gdy zamówię telefon z abonamentem na stronie jednego z operatorów, to gdy kurier mi ją dostarczy to co będzie znajdować się w tej paczce? Telefon oraz umowa? I jak będzie przebiegać jej odbiór? Mam ją otworzyć, przeczytać umowę, sprawdzić czy telefon działa i podpisać umowę a następnie złożyć podpis że ją odebrałem? Proszę o łopatologiczne wyjaśnienie... Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość gośćzamawiająca
up

Gość gość
tylko idioci zamawiają elektrosprzęt przez internet

Gość gośćzamawiająca
Nie wyzywaj od razu. Po prostu w salonie nie ma odpowiedniego koloru tego telefonu, a na stronie tego operatora jest. Dlatego zamierzam zamówić przez internet

Gość gość
a nie dostalas wzoru umowy wczesniej na maila? bo jak zaczniesz rozkminiac kazdy paragraf przy kurierze to z godzine sie zejdzie. ja dostalam wczesniej i sobie przeczytalam a przy kurierze tylko sprawdzilam czy to ta sama i podpisalam..

Gość gośćzamawiająca
Jeszcze nie zamówiłam wiec niczego nie dostałam. Chciała się jedynie dowiedzieć w jaki sposób to będzie przebiegało

Gość gość
Tylko idioci przepłacają za elektrosprzęt w sklepach stacjonarnych, skoro zamawiając przez internet można mieć go 20-30% taniej. A do autorki, tak, kurier przyjedzie z umową, trzeba ją przeczytać i sprawdzić czy wszystko jest, potem podpisujesz umowę, odbiór i to tyle.

Gość gość
do tego od 16:24 zrozum ze inni mogą mieć odmienne zdanie do cb i nie trzeba ich od razu wyzywać od idiotów a autor/ka chyba chciała tylko porady, nie określenia jej stanu umyslu. nie wiem co sie dzieje z tymi na kafe twojego pokroju ^^

Gość gość
Ja się odniosłem do idioty z 16:18, zamawiając przez internet autorkę taniej wyjdzie i zapewne dostanie większy pakiet minut, niż podczas wizyty w salonie, bo odchodzi koszt prowizji dla pracownika.

Gość inny_gość
masz problemy z czytaniem^^