Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okna 3 szybowe i rolety z prowadnicami

Polecane posty

Gość gość

Ma ktoś może okna trzyszybowe i rolety z prowadnicami? Już dwóch producentów odmówiło mi rolet z powodu niewielkiej odległości między szybą a brzegiem okna (głębokość na której porusza się obciążnik dolny rolety) i się zastanawiam jak rozwiązać ten problem - w sensie może są prowadnice lekko odstające od okna?

Gość gość
Ja mam okna 3 szybowe rolety w prowadnicach zadzwoń do firmy Dom-Partner z Chorzowa tam znajdziesz kontakt http://www.dom-partner.eu/rolety-katowice-bytom-chorzow/ kupowałam u nich okna z takimi roletami. Przedzwoń na pewno uzyskasz informacje co jak, oni są producentem rolet to wiedza jak to zamontować.

Gość gość
Nie mam okien trzyszybowych, ale mam w domu rolety naścienne z prowadnicami, które całkiem niedawno zamontowała mi polecona firma www.zaslaniamyokna.pl. Widać było, jak u mnie je zakładali, że ekipa z tej firmy ma doświadczenie w tej dziedzinie, więc tak sobie myślę, że w Twojej sytuacji warto byłoby po prostu się do nich zwrócić, może oni coś poradzą. Właśnie tak polecam Ci zrobić. W ogóle rolety, które mi założyli wydają się naprawdę dobrej jakości i są wygodne w użyciu, a poza tym wyglądają bardzo estetycznie, polecam i firmę, i jej obsługę.

Gość gość
Roletki typu Vegas działają prawidłowo :) przy tym pakiecie szybowym...

Gość gość
Problem nie leży w pakiecie 3 szybowym a w szerokości listwy przyszybowej . Część producentów produkuje okna na wąskich profilach i wąskich listwach wtedy faktycznie nie da się zamontować rolet w prowadnicach płaskich ale można zamontować w prowadnicach przestrzennych. Rolety w kasetach i prowadnice to dobre rozwiązanie jak chcemy zaciemnić pomieszczenie. Sporo ciekawych rozwiązań znajdziesz na tej stronie http://www.dom-partner.eu/rolety-w-kasecie-katowice-chorzow-bytom/ ciekawe tez są rolety typu dzień noc spokojnie zastępują firanki i zasłonki.