Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za co kochaja was mezowie

Polecane posty

Gość gość
Nie kocha się "za", tylko "pomimo".

Gość gość
Sama sie zastanawiam...:)

Gość gość
za wszystko, ponad wszystko i przez wszystko.

Gość gość
Za to ze znoszę jego wieczne problemy z byla zonka, ktora ciągle cos maci. Za to ze pomoglam mu splacic dlugi o których nie wiedzial a byla zonka je narobila jak byli malzenstwem. I za to ze jeszcze nie s*******ilam gdzie pieprz rosnie.

Gość gość
Nie mam pojecia za co mnie kocha.. Za wspólne pasje może? Poczucie humoru? Pytanie powinno być odwrotne: za co albo pomimo czego kochacie męzów? Hmm wtedy odpowiedziałabym, że za to że jest troskliwy i bardzo o mnie dba i kocham go pomimo tego, że potrafi wkurwić mnie jak nikt inny :)

Gość gość
My rozumiemy się bez słów, lubimy razem spędzać czas, mamy takie samo poczucie humoru. Dbam o niego a on o mnie.

Gość gość
ale glupie pytanie,przeciez kocha sie czlowieka za caloksztalt.

Gość gość
Za poczucie humoru, za to ze potrafie go rozsmieszyc, ze nigdy go nie zawiodłam i nie zdradzilam, ze pozyczam mu kase, ze robie mu super laskę, ze majac mega problemy w pracy i na glowie prokuratura bylam przy nim i okazalam się fighterką :-)

Gość gość
Ja swojego już nie kocham, on mnie chyba tak. Nie raz już kazałam mu się wyprowadzić i złożyć pozew ale gada, że to ja jestem prawnikiem więc mam go napisać i dalej mi du/pe truje. Eh mam już go dość.

Gość gość
moj nie kocha prawie na pewno.a jest bo mu wygodnie poniekad a sam ma gowniana sytuacje :mieszkanie jest moje on nic nie ma,ma dlugi i potrzebuje przed swoja rodzina udawac ze jest taki jak inni i jak oni-ze ma niby rodzine,zone,dziecko itp.Sam tymczasem marzy o 10lat mlodszych d****h bo moje mniej od jego 6lat to przeciez dla niego za malo.generalnie jakby mial kase dawno by s*******il i szczerze w to wierze.twierdzi ze mnie b kocha ale jego zachowanie pojazuje ze jest odwrotnie.denny typ i wolalam swoj sw spokoj pare lat temu niz ten obecny syf

Gość gość
Mój mnie nie kocha:(

Gość gość
Mój też mnie nie kocha i mówi to głośno Mówi ze jak dziecko podrosnie to się ze mną rozwiedzie Mam to gdzieś.. Mam prace, mieszkanie i.. kochanka

Gość gość
Za to kim jestem. Zawsze powtarza , ze najbardziej sexowny jest we mnie mój mozg :)

Gość gość
Wlasnie go zapytalam i odpowiedz brzmi "Za caloksztalt " :) :D

Gość gość
moj mnie nie kocha chyba bo za duzo krzywdy mi wyrzadzil, no ale siedzimy ze wzgledu na dzieci

Gość gość
za wszystko, ponad wszystko i przez wszystko. xxx tak już widze, a jakby go zapytać, to dzieci bardziej, więc jakie "ponad wsyztsko", co? a skoro kochają dzieci bardziej i was kochają i tak głownie za te dzieci i w was kochają macierzyństwo, czyli pośrednio poprzez was i tak dzieci a nie żadne WAS idiotki.

Gość gość
Ojej dziewczyny, jak mi przykro, że Ci wasi mężowie Was nie kochają. Na szczęście są jeszcze rozwody:) Ja kiedys też miałam męża, który mnie nie kochał i się go pozbyłam (dobro dziecka było tutaj decydujące, teraz żyje mu się lepiej). Mam teraz partnera ( nie męża) który mnie kocha:) kocha mnie własnie jak ktos wcześniej napisał za całokształt:)

Gość gość
Pytałam się teraz za co a on mi a co cie wzięło na noc ...:O A potem cała lista :za fajna d**e :classic_cool: Za to ze mu dałam naszych synów? Za to ze z nim wytrzymuje. ..itd Pytam się czyli za całokształt ? Nie bo czasami jesteś straszna zolza

Gość gość
a to ze mu dałam naszych synów? Z xxx o tym mówię

Gość gość
tez dsie spytalam i taka byla kolejnosc - za to,ze jestes piekna - za to ,ze jestes wspaniala matka - za to ,ze mnie kochasz :P Jestesmy razem 12 lat i w tym 10lat malzenstwa.

Gość gość
22,34 ale o co ci chodzi? Przeciez to normalne,dzieci lacza i milosc jest wtedy jeszcze piekniejsza.

Gość gość
ale czemu chcecie być kochane za to, ze jesteście matkami? ja bym chciała byc kochana za mnie samą, rozumiesz mnie? i też chciałabym kochać kogoś za charakter osobowość....wspólne nasze mianowniki, ale i za różnice, za to, jak mnie w zbogaca czyjaś nowa perspektywa to samo z tym, że 'jestes piękna' a nie pomyslałas, że kiedyś może juz nie być? twój maż wymienił urodę w pierwszym punkcie? nie daje ci to do myślenia? ja nie chcę związku, bo miłość kojarzy mi sie z wymianą, taka miłośc, to nie miłość ja sie nie dziwię, ze dzieci kochacie bardziej, skoro miłosc małżeńska to w praktyce forma transakcji

Gość gość
chyba za to, ze toleruje jego d***** na boku:O generalnie mam to w d***e, ale nie mam z nim dzieci wiec nic nas przy sobie nie trzyma tzn jego przy mnie. Mnie przy nim natomiast jego kasa:P on sie puszcza a ja wtedy mu czyszcze mu konto:D ostatnio 17 tysiecy mu wzielam z konta, czaje sie na karte do konta na ktorym ma oszczednosci wtedy go ogołoce i sobie wyjazde w p**du:)

Gość gość
Moj mnie bardzo kochał i był prawdziwym dżentelmenem .... Ale zmarł kilka tygodni temu :(

Gość gość
szkoda, że mój nie moze umrzeć:( k***a przynajmniej odziedziczylabym po nim to konto na którym ma te 250 tysiaków:O a tak to musze polować na okazję