Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochank meza jest w ciazy, co robic?

Polecane posty

Gość gość

rozwiesc sie, odciac sie od niego, czy probowac to ratowac?

Gość gość
macie dzieci?

Gość gość
tak, dwoje. 8 lat i roczek.

Gość gość
ale szmaciarz, wspolczuje :(

Gość gość
wow,to poszalal.... ile ten romans trwa,co on czuje do niej i co czujecie wy do siebie? jak woli ja to kopnac w d**e dziada i rozwod z orzeczeniem o winie. jak sporo zarabia to alimenty na siebie jeszcze wolal.

Gość gość
podobno ja kocha, ale na naszych dzieciach tem mu niby zalezy. nie wiem, co czuje, na razie rozpocz i zlosc, nie wiem, czy kiedys bym umiala mu zaufac.

Gość gość
jak to pytasz co robić?kopnij w dupę drania to że macie dzieci nie ma nic do tego nie znam przypadku żeby kobieta nie poradziła sobie bez faceta nawet z dziećmi jesteś młoda ułożysz sobie życie ,moja koleżanka z trójką dzieci odeszła od męża alfonsa bez wsparcia rodziny dała radę a za 2 tyg bierze slub z fajnym gościem

Gość gość
przechlapane kasa ci się urywa... teraz trza alimenta becalować kochance :)

Gość gość
Alez te babska sa wstrętne.Wie ze facet zonaty ,dzieciaty i nie ma hamulców ...Gdyby te babska nie dawali d....to i nie byloby zdrad.Bardziej winie babska bo na codzien widzę jak polują na facetów,Nie obchodzi takiego babska ze facet zaobraczkowany.Zagina parol i niestety osiagaja swoje. Babska są okropne.Wstydzę sie za nie.Fe!

Gość gość
mysle, ze odejde, ale nie mam sily na rozwod, ta cala szarpanine.

Gość gość
Jak rozwód tylko z orzeczeniem o jego winie i wysokie alimenty. Trzeba być mega dupkiem, aby tak się zachować jak on, mając 2 dzieci w tym jedno roczne. Wiem, że Ci jest ciężko, ale musisz znaleźć w sobie siłę, wziąć się w garść, zadbać o siebie i ułożyć sobie szczęśliwe życie. Trzymaj się :)

Gość gość
dzieki, postaram sie.

Gość gość
moj mnie błagał płakał wybaczyłam starałam się żyć normalnie ale szybko mu się znudziło zdradzał mnie dalej zmarnowałam kilka lat zanim znalazłam siłę na rozwód teraz żałuję że nie od razu,tak że szkoda życia na drania zdradził raz będzie robił to zawsze tyle ze będzie cwańszy a ty będziesz żyć w upokorzeniu

Gość gość
Kochanka winna?! Tak, jasne! :O Dzięki za faceta, który nie zdradza tylko dlatego, że nie ma z kim. Co za różnica czy taki facet zdradził czy nie?

Gość gość
Kobiety wierzcie ze Wasi faceci sa czesto tak zmanipulowani prez tzw samotne ze nawet nie wie kiedy a znajduje sie z nią w łozku. Trzeba pietnowac kochanki bo inaczej to nie dadza za wygrana. Mojego szefa omamiła 20 latka.Tak dlugo chodzila az wychodziła ..

Gość gość
Tak kochanki sa tak samo winne i nie pitolcie ze jest inaczej !

Gość gość
A faceci to bezmózgie istoty, które nie wiedzą co czynią?

Gość gość
Jest trochę prawdy, w tym co mówicie. Nie dostrzegacie jednak, albo nie chcecie dostrzec, drugiej strony medalu. Widzicie tylko waszych biednych, bezradnych misiów w szponach przebrzydłych, nachalnych kochanek. Jakbyście nie wiedziały, że napalony facet jest w stanie powiedzieć wszystko, co kobieta chce usłyszeć, żeby tylko zaciągnąć ją do łóżka. Że małżeństwo istnieje tylko na papierze, że niedługo się rozwiedzie, ale czeka na właściwy moment, bo kredyt, bo dzieci... Wielu żonatych mężczyzn na początku w ogóle nie przyznaje się do swojej sytuacji, przynajmniej dopóki nie rozkocha w sobie kochanki. Kilku żonatych palantów próbowało na mnie swoich sztuczek i wszyscy otrzymywali jedną odpowiedź: "No to kiedy już złożysz pozew rozwodowy, zadzwoń do mnie, umówimy się na kawę/drinka/kolację i zobaczymy co dalej". Jak myślicie, ilu do mnie zadzwoniło? Ani jeden. Pewnie, że to świństwo z premedytacją pakować się w czyjś związek, ale wiele tych dziewczyn jest zwyczajnie naiwnych i zmanipulowanych przez waszych mężów. Wobec tego pięści i wyzwiska proszę kierować najpierw w ich stronę, bo to oni wam coś przysięgali.

Gość gość
Pracuje z takimi dziewczynami ktore maja dym w majtach.Nie jestem slepa ,widzę jak manipulują facetami.Sa perfidne i bezwzgledne i zdesperowane..Rzygać sie chce jak zdesperowane. Szok.