Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werxq

pilnie pomóżcie!!!!

Polecane posty

Gość werxq

Witam, piszę w imieniu znajomej. Za tydzień ma poród, a od 3 dni nie czuję żadnego ruchu dziecka, kompletnie nic. Twardnieje jej brzuch, raz z góry, a raz z dołu.. Mówiłam i prosiłam ją żeby pojechała do szpitala.. ale uparła się, że pojedzie rano. Pomóżcie mi/nam!!!!!!!! bo nie mam już pomysłów jak jej przegadać... Jest okropnie uparta, a nie chcę żeby stało się jakieś nieszczęście. Co robić najlepiej? może za bardzo panikuję?

Gość gość
no ale skoro już 3 dni dziecko się nie rusza to nic nie zrobi. Niech się stawi w szpitalu na skrobanie, chyba że lubi chodzić z trupem w brzuchu

Gość gość
O boże

Gość gość
No jeśli od 3 dni nie czuje żadnych ruchów tonie wróży to nic dobrego. Skoro nie pojechała do szpitala to albo jest skrajnie głupia albo zupełnie nie zależy jej na tym dziecku :O

Gość gość
Piszesz pomóżcie?!? Jak niby mamy ci pomoc?

Gość gość
Mamy zawieźć ja do szpitala? Juz dawno powinnaś to zrobić jak masz trochę oleju w głowie!!!

Gość gość
skoro od trzech dni w ogole sie nie rusza to pewnie juz po dziecku

Gość gość
ja po pol dnia bym leciala na IP juz, szybko do szpitala!!!!

Gość gość
może to i lepiej dla tego dziecka, że umarło.. nie będzie męczyć się z taką głupią matką

Gość gość
autorko, nieszczescie juz sie stalo ;p

Gość gość
To twoja koleżanka jest upośledzona czy jak??? Dziecko 3 dni się nie rusza a ona nic z tym nie robi??? A ty tez się z choinkę urwałas chyba, szok, co za naród, skąd to przyszło????

Gość gość
jezeli jej od 3 dni dziecko sie nie rusza to nie wrozy dobrze, sila jej nie zagiagniesz bo niby jak, pogadaj z jej mezem moze zareaguje

Gość gość
widac ze bardzo jej zalezalo na tym dziecku skoro od trzech dni nie czuje ruchow i nie pojechala do szpitala, idiotka :D mam nadzieje ze to prowokacja bo nie wierze ze sa takie glupie larwy ;p

Gość gość
mężem.. pewnie to konkubent, który zmył się po tym jak dowiedział się o ciąży

Gość gość
Ja też myślę że to prowokacja

Gość werxq
dajcie sobie spokój z tymi wszystkimi obraźliwymi komentarzami. Moglibyście sobie darować. Matką by była najlepszą na świecie, bo wiem jaka jest. Więc skończcie pisać takie rzeczy ze może to i lepiej dla tego dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! człowiek jeżeli się martwi, albo stresuje nie chce czegoś zrobić. nie byliście nigdy w takiej sytuacji to skończcie tak głupio pisać. Prosiłam o normalne 'rady' a nie takie rzeczy.

Gość gość
no ale kazda normalna kobieta jesli nie czula by pol dnia dziecka to pojechala by sprawdzic bo by sie martwila a skoro piszesz ze ona od 3 dni nie czuje i jeszcze zwleka z jechaniem do szpitala no to sorry ale normalna to ona nie jest

Gość gość
Do autorki : jeśli piszesz na poważnie to zarówno ty jak i twoja koleżanka jesteście skończonymi idiotkami do potęgi n-tej, a jeśli robisz sobie żarty, to ta opinia dotyczy tylko ciebie, tyle w temacie

Gość gość
to jeszcze piszesz na kafe zamiast zapieprzac do szpitala

Gość gość
człowiek się martwi bo się stresuje? co ty pieprzysz. Jak moje dziecko się od rana do południa nie ruszało u mnie w brzuchu to jechałam przejęta do szpitala! A tej idiotce 3 dni się nie rusza i co ona robi? nic, czeka sobie. Może rano je wysra jak martwe gooowno

Gość gość
A co tu radzić? Skoro od tylu dni nie poszła po rozum do głowy to my jej nie pomożemy. Piszesz, że zależy jej na dziecku, że nigdy nie byłyśmy w takiej sytuacji. Otóż widzisz- mnóstwo kobiet jest w takiej sytuacji. Tylko jak zależy im na dzieciaku to po kilku godzinach są na IP. Czasami odsyłanie są z kwitkiem i etykietką "panikara" a czasami okazuje się, że przyjechały w ostatniej chwili. Czekanie 3 dni to skrajny imbecylizm.

Gość gość
To prowokacja, głupiej kurze się nudzi, tylko życie bywa przewrotne i lubi się sprawdzać, byleby ciebie lub twojej rodziny to nie spotkało durna małpo bez rozumu

Gość gość
I co zamknęłas mordę? Przestraszyłas się jednak?