Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy Wy też nie byliście na swojej studniówce?

Polecane posty

Gość gość

ja mam dzisiaj, nie poszłam, jak 5 innych osób ode mnie z klasy. trzy osoby rzekomo wyjechały, ja mam to gdzieś z moją koleżanką. mamy nieprzyjemnych nauczycieli, z którymi nie da się rozmawiać, więc nie miałam zamiaru iść i patrzeć, być obserwowana, w dodatku klasę mam nielepszą, także zmarnowane pieniądze by były

Gość gość
ja też nie byłem, bo klase miałem strasznie dziecinna, cale 3 lata sie nie trawilismy, ciagle byly jakies problemy z nimi wiec argument ''studniowka jest raz w zyciu '' do mnie nie przemowil, bo mialem cale liceum spieprzone, a wydac duzo pieniedzy na jeden wieczor, w dodatku plujac sobie w brode to podziekowalem

Gość gość
Tez nie byłam bo moja klasa była denna i nauczyciele też. Nie miałam ochoty kupować głupiej kiecki i uczyć się poloneza. Miałam więcej kasy na wakacje.

Gość gość
Tez nie byłam bo moja klasa była denna i nauczyciele też. Nie miałam ochoty kupować głupiej kiecki i uczyć się poloneza. Miałam więcej kasy na wakacje.

Gość gość
ja nie byłam, bo mój były był poważnie chory, więc zostałam w domu mimo ze planowałam ten bal od 1 dnia w liceum, miałam już sukienkę, buty, wpłacone pieniądze.... najlepsze że ten facet mnie później zdradził !!!!! ale byłam głupia!!! teraz zazdroszczę wszystkim balu, zdjęć, zabawy z klasą, ehhhh :(

Gość gość
Ja też miałam olać studniówkę, jednak w ostatniej chwili zdecydowałam, że pójdę, bo wszyscy mówili, że będę żałować, że taka uroczystość tylko raz w życiu. Plus tej decyzji był tak, że przekonałam się, że wcale nie miałabym czego żałować, gdybym odpuściła sobie tę studniówkę.