Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestolatkaa

Biały śluz zamiast okresu. Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość dwudziestolatkaa

Cześć dziewczyny, od 10dni spóźnia mi się okres (powinnam go dostać 08.01.15r.), ale zamiast okresu mam biały śluz, czasami "mokry" i gęstawy. Miesiączki mam raczej regularne, jak się spóźniają to o max. 2dni. Nigdy nie miałam tak, żeby aż 10dni... i raczej nie zanosi sie na to, żebym ten okres dostała, bo nie bolą mnie piersi oraz nie mam bóli podbrzusza, które sygnalizują o okresie. Możliwe, że jestem w ciąży? Bo miesiąc temu, w grudniu, dzień po zakończonym okresie, czyli 14.12.14r. mojego faceta i mnie trochę poniosło, bo kochaliśmy się bez żadnego zabezpieczenia. Niby nie skończył wewnątrz mnie, tylko na zewnątrz, no ale.. nigdy nic nie wiadomo. Może któraś z Was tak miała? I, proszę, nie piszcie mi, żebym zrobiła test, bo to zaplanowałam na poniedziałek. Jak na razie chciałabym poznać Wasze zdanie na ten temat

Gość gość
A skąd mam wiedzieć w końcu jestem facetem.

Gość gość
Jeśli stosunek był tylko dzień po okresie i w dodatku przerywany to ciąża mało prawdopodobna, a taki śluz jest normalny

śluzem się nie przejmuj, ja taki mam prawie cały czas :P jest małe prawdopodobieństwo ciązy

Gość gość
Albo ciąża albo pralka w kuchni

Gość gość
Albo ciąża albo pralka w kuchni odp. heheheheheheheh! noszzz kuu...uciekłem od ciebie na inny temat a tu..... :DDD

Gość gość
u jezuuuuu :/

Gość gość
tak to ciąża. gratuluję.