Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomozcie mi podjac decyzje prosze

Polecane posty

Gość gość

Nie moge zasnac bo musze zdecydowac czy jutro mam zostawic wszystko i wrocic do mojego starego miasta znajomych czy zostac i dac mu szanse juz setna z koleji nadal go kocham ale nie potrafie mu wybaczyc co mam robic

Gość ot tak
Zależy też co on Ci zrobił... Są problemy mniejszej i większej wagi

Gość gość
co zrobil? gral na 2 fronty mial zone znaczy nadal ma a teraz jak sie dowiedzialami odeszlam to mowi ze chce sie z nia rozwiesc

Gość gość
Mowi ze chce ale nie zrobił jeszcze tego..po c***j ci taki looser??

Gość gość
Tez tak mysle tylko ze sie boje znowu zmieniac swoje zycie od nowa boli mnie to wszystko ale dziekuje ze ktos mi doradzil bo bylam z tym sama

Gość ot tak
Bzdura! Okłamywał cię cały czas. jakby chciał się rozwieść to już by to zrobił. Jemu wygodnie mieć żonę, która ugotuje i posprząta, a kochankę do seksu.

Gość ot tak
Nie daj sobą pomiatać i nie ciągnij tego. Jeśli trzyma cie tylko strach przed samotnością to daj sobie z nim spokój. Takich jak on jest pełno

Gość gość
ale jak mozna byc takim perfidnym nie chce mi sie wierzyc gnoj jeden, wiecie co podjelam dobra decyzje ktos z was kiedys przezyl rozstanie bo chce mi sie ryczec

Gość gość
takie potem problemy się bo nie wchodzi się na trzeciego w związki małżeńskie

Gość gość
Nie chce i nie bede wchodzic miedzy nimi

Gość ot tak
Tak, chyba każdy. Akurat moje było dość burzliwe. Tak jest jak się żyje z manipulatorem. Wiesz po rozstaniu było mi przykro, ale poczułam też spadek ciężaru. W końcu zaczęłam oddychać

Gość gość
Ja tez czuje jakby kamien spadl mi z serca ale cholernie boli jakby zal mi bylo tego co przezylismy przez te lata musze dac rade wiem

Gość ot tak
To trwało lata? Jak to się stało, że dopiero teraz się o tym dowiedziałaś? Nie słuchaj jego obietnic, że odejdzie. Tak na prawdę zawsze będzie cie karmił kłamstwami. Ten typ tak ma. Poza tym nie ma sumienia. Żeby tak długo prowadzić tą grę to trzeba mieć dużo talentu

Gość gość
Nie tylko mnie oklamal moich rodzicow tez mowiac juz do mojego taty-tato a on do niego zieciu wiecie o co mi chodzi z reszta chcial zebym zaszla w ciaze chcial miec rodzine mowil zebym sie szykowala na niespodzianke bo chcial sie ze mna zareczyc, teraz podobno chce to wszystko naprawic i blaga mnie o przebaczenie ale czy taki blad mozna wybaczyc? bo sa male i duze bledy zalezy ja kocham chyba wyobrazenie o nim a nie jego samego kim jest teraz naprawde, mimo wszsystko czuje sie jak siera nie chce mi sie zyc acha powinnam napisac do jego zony?

Gość ot tak
Wiesz jeśli napiszesz to w prawdzie dowie się że ma męża skur... Albo ona już wie o tym doskonale tylko udaje że problemu nie ma. Tutaj ciężko podjąć decyzję bo może rozpętać się prawdziwe piekło jeśli ona żyła w takiej nieświadomości jak ty.

Gość ot tak
Jeśli mu wybaczysz to tylko dla własnego spokoju, ale... Nigdy, a przenigdy nie wracaj. Nie do kogoś takiego jak on. Twoje uczucia są bezcenne, a jego na nie nie stać

Gość gość
dzieki dziewczyny to ma sens wybacze mu tylko ale nie wroce, wiec jutro wielki dzien dobranoc

Gość ot tak
Jak tam? Dałaś radę?