Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alkohol też narkotykiem

Polecane posty

Gość gość

Ludzie gadają ze zioło to jest złe itd. Nigdy tego nie paliłem i nikogo nie namawiam ani tego syfu nie sprzedaje ale mnie to dziwi alkohol co roku zbiera krwawe żniwa a nadal jest legalny a zioło jeszcze nikogo nie zabiło a jest nie legalny wytłumaczcie mi to.

Gość gość
bo dopoki ziolo jest nielegalne to kosztuje 50 zeta za gram, jakby bylo legalne to kosztowaloby pewnie ze 3 zł za gram. mafia musi zarabiac, czaisz

Gość gość
No ale politycy gadają że to złe itd a badania naukowe mówią co innego . Mi sie wydaję żeby to zalegalizować bo to jest mniej szkodliwe od alkoholu i zeby sobie ludzie jarali czyste a nie z jakąś domieszką.

Gość gość
mądrze prawisz ale do tych pustych łbów w sejmie dotrze to za 20 lat albo i wcale

Gość gość
50zł? Ktoś cie nieźle w chu*ja robi :D Powinieneś płacić 30, chyba, że jesteś z Wawy to 40. Ale 50 to w przeliczeniu sie w UK płaci :D

Gość gość
no wlasnie jestem z wawy i tak debilnie przeplacam bo nie mam lepszych dojsc :O

Gość gość
No w Wawie normalnie jest po 40, musisz poszukać. No chyba, że ci dają jakiś Og Kush z kalifornii ale wątpie :D

Gość gość
tez wątpie heh ;) teoretycznie dragi w wawie są wszedzie a praktycznie kazdy taki ostrozny ze jak probujesz sie czegos dowiedziec to każdy geba na klodke nic nie widzial nic nie slyszal. albo zle dobieram znajomych :O