Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosto  z  mostu

Kogo z forum ******ie?

Polecane posty

Gość gość
A co ty się tak tłumaczysz,jak to nie do ciebie było?:-D

Gość gość
Napisałam też wyraźnie, że moje wpisy (dziś , dziś ) nie dotyczą mnie. A napisałam w nich prawdę. Próbujecie dyskredytować dziewczyny, ich urodę na przykład. A żaden (żadna) z was nie będzie miała nigdy okazji tego sprawdzić.

Gość gość
dziś Gdybyś nie pisał z anonima do anonima (czytaj: gdybyś nie był tchórzem plującym zza krzaków), byłoby łatwiej odczytywać twoje żałosne intencje (do kogo, o czym i dlaczego właściwie plujesz).

Gość gość
Wyobraź sobie,że nie masz pojęcia kim jestem,bo nie mieliśmy dotąd wątpliwej przyjemności.Twój arogancki język zwraca uwagę i pcha do komentowania.

Gość gość
Ja tylko poprawiłam :)

Gość gość
Zadaj sobie pytanie, skąd arogancki język. Sprawdź termin "postawa obronna". I zaloguj się. Kiedyś. Od razu poczujesz się lepiej, nie jak tchórz oceniający zza kadru. W loży szyderców najłatwiej jest zasiąść.

Gość gość
Przyjmij na klatę,że prócz łańcuszka adoracji są tacy,których obrzydzasz.I baw się dalej.Takie trudne?

Gość gość
Ty również baw się dalej, tchórzu. Twego zalogowania nie doczekam się ani ja, ani nikt inny. Tym się różnimy. I nie wiem, jakim człowiekiem trzeba być, żeby o nieznanej osobie z forum (tylko nick, avatar i słowo pisane) napisać, że aż kogoś "obrzydza". "Odpowiednie dać rzeczy słowo"... słyszałaś kiedyś o czyms takim? Nie słyszałaś 🖐️

Gość gość
Zastanów się raczej jakim człowiekiem trzeba być,by tylko po nicku i avku i słowie,którego nie szczędzisz w możliwych wątkach ktoś do takiego wniosku dochodzi.Nie rozumiesz,prawda?

Gość gość
gość dziś Nie droga niezalogowana, nie rozumiem. Nie wiesz nic o tym, jakim jestem człowiekiem. Jeśli uważasz, że możesz wiedzieć tylko po tym, co na forum, to szkoda nawet dalej w to brnąć, bo nie ma żadnej płaszczyzny wspólnej. I niech tak pozostanie. Madziula, baw się przednie ;)

Gość gość
I jeszcze jedno: nie wiem kim jesteś na niebiesko (i nie interesuje mnie to), ale jak już się zalogujesz, to bądź łaskawa nie odzywać się do mnie w oficjalnym niebieskim ubranku w zgoła innym tonie (wszak na niebiesko mówi się inaczej, prawda? :O ), a już na pewno nie być dla mnie miłą. Zachowasz wtedy resztki honoru :O

Gość gość
Eve co to za belkot? Rodzenstwo Wilka czy co? I nie mysl ze ja to gosc z ktorym dyskutujesz;)

Gość gość
Wilk mi odpowiada, dużo może ale bidok zaginął :-(

Gość gość
wrócił i znów zaśmieca forum swoimi kretyńskimi tekstami

Gość gość 1na2
cioteczki wszystkie po kolei :D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Ciotki ci w głowie? Widzialem dwie :-P:-P

Gość gość
:-P

Gość gość
Wilk teraz to zony szuka:-D wiek 24-38, ktore na g**** meza szukaja to biegusiem do wilka :classic_cool: reka boli, a dupczyc trzeba :-) Jak testery w perfumerii, wszystkie wyprobuje ile wlezie, a i tak zadnego nie kupi! :-D chetne na uzywanko- kierunek bacowka :-P 🖐️

Gość gość
Już lecą do Wilka :-D:-D:-D

Gość gość
Już lecę, już biegnę tylko się rozpędzę :-D Podaj namiary na bacówkę...