Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość3130

Rozmowa z kolesiem z neta

Polecane posty

Gość gość3130

No nie mogłam się powstrzymać :D Różne typy są na necie, ale to jest mój number one. Poczytajcie sobie ;) B. — 11:59 Bardzo mi się spodobałas .Widze w tobie duzy potencjał ,który idzie oszlifowac !!!! PS.Te jedno z twoich zdjęć jest super.Dałem ci 10 ,ale powinna byc wyższa nota.Niestety skala ocen jest od 1-10.W mojej ocenie te zdjęcie powinno dostac notę 11. Ja — 12:13 dziękuję bardzo, ale jaki Ty potencjał chcesz szlifować? B. — 12:13 Twój oczywiscie J. — 12:14 no ze mój to wiem J. — 12:14 pytam do czego niby ten potencjał B. — 12:14 to jest taka przenosnia J. — 12:15 przenosnia która można oszlifowac B. — 12:16 uczyłas sie w szkole o przenosnii B. — 12:17 na jezyku polskim musiałas sie napewno tego uczyc chyba ze nie chodzilas na jezyk polski B. — 12:18 albo prawie nie bylas na tych zajeciach J. — 12:19 jednym słowem pierdzielisz głupoty, a jak się dopytuje to próbujesz mnie obrażać smutne B.— 12:21 Po prostu chodzi mi o to ze mozesz jeszcze wiecej osiągnac z moja pomoca.Zle to odebrałas AGNIESZKO B. — 12:21 Nie chcialem cie urazic B. — 12:22 jak tak to odebrałas to cie przepraszam B. — 12:23 Takze proponuje ci spotkanie na ktorym mozemy sobie porozmawiac J. — 12:25 ale w czym Ty mi możesz pomóc niby? B. — 12:26 jak sie spotkamy to ci powiem w czym J. — 12:26 hehe B.— 12:27 Mamy wspolne zainteresowania J. — 12:27 nie masz pojęcia jakie ja mam zainteresowania J.— 12:27 ani co z życiu osiągnełam i co jeszcze chcę osiągnąć B.— 12:28 mysle ze razem moglibysmy osiagnac wiecej J. — 12:29 ale ty pieprzysz B. — 12:29 jak bym pieprzył to bym dupą ruszał B.— 12:31 Mysle ze warto by bylo sie spotkac i dac sobie szanse poznania sie B. — 12:31 Pasujesz do mojej koncepcji zycia B.— 12:32 Mam takie pytanie lubisz góry? J. — 12:33 Ale ty kompletnie nie pasujesz do mojej B. — 12:35 zdjecia i takie pisanie na badoo to nie jest to.Poprostu nie przedstawia calkowitego wizerunku. B. — 12:35 MOJEJ OSOBY B — 12:36 moich zalet

Gość gość
"te zdjęcia"? "duzy potencjał ,który idzie oszlifowac "? "nie przedstawia calkowitego wizerunku"?

Gość gość
Hahah, ale koleś ma ego! Niby pisze że jesteś super, ale skoro musi Cię "doszlifować" to jaki on musi być ponadprzeciętny, ale kretyn. Ja bym się z nim chętnie spotkała w realu i tak mu dowaliła, że więcej już nie pisałby takich idiotyzmów do dziewczyn.

Gość gość
Hahaha dobre! :D nieźli idioci sie tam czają :D

Gość gość3130
Strach się bać co on chce szlifować i jak :D Ale ewentualnie może mi to wyjaśnić w pubie, restauracji, na łonie natury, ewentualnie jak ja chcę (!) to w hotelu :D tzn. restauracji hotelowej ofc :p

Gość gość
Ja to bym Ci krocze wyszlifował