Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VanillaC25

Powitanie. Ciężarówki, pierworódki,doświadczone mamy ŁĄCZMY SIĘ

Polecane posty

Witajcie dziewczyny - wstąpiłam, i chyba posiedzę - fajne to forum :) Jestem w 8tc - bardzo długo czekaliśmy na nasze maleństwo, w końcu się pojawiła - upragniona ciąża :) wymarzone i wyczekane 2 kreseczki, pierwsze bicie malutkiego serduszka :) Jestem prze szczęśliwa i pełna nadziei że wszystko będzie dobrze. Także WITAM się serdecznie, i zapraszam do debaty :) !!!

Gość gość
Hej Hej Hej milo bedzie pogaworzyc i zabic ogrom czasu jaki maja mamusie haha

Gość gość
Ja jestem w 30tc, zaszłam w 5 cyklu starań o maleństwo. Nie mogę się doczekać aż się mój kurczaczek urodzi już dla niego wszystko mam. Autrko 8tc to dopiero początek przygotuj się na całą masę wzlotów i upadków :)))). Miłego dnia mamusiom

Gość gość
Hej :-) To moja pierwsza ciąża. Jestem już w końcówce - 38 tydzień ale pamiętam jak byłam w 8 tyg :-) Czas leci błyskawicznie. Pracowałam do prawie 7 miesiąca, wiec czas tym szybciej zleciał. Później wzięłam się za kompletowanie wyprawki. Torba czeka już spakowana. Odliczamy czas do godziny W :-D

Bardzoo mi miło, że się odzywacie dziewczyny - myślę że może tego powstać miły wątek :) czekamy aż będzie nas więcej!!

Gościu z 15:41 - nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego czasu jak wszystko będzie się zmieniać w moim ciele i życiu :) Jak będę odliczać dni aż zobaczę działo autorstwa swojego i męża :) Jak zacznę kupować ubranka, akcesoria?...Narazie wcinam sernik - a co, ciężarówkom można :)

Gość gość
Wynocha stąd z tymi obrzydliwymi sprawami :o

Gość Mari11
Obrzydliwe sprawy??? CZyli??

Kurcze, nie zauważyłam faktycznie że dodałam temat zamiast na forum ciążowym, to na ogólnym - mogę to jakoś przenieść ?:)

Gość gość
Daj foto pochwy

Gość gość
Zobaczysz jakie to fajne uczucie jak poczujesz pierwsze ruchy dziecka. To taki namacalny dowód, że rozwija się w tobie maleństwo :-) Z kupowaniem rzeczy dla małego poczekałam do 2, 3 trymestru. Cześć rzeczy kupiłam, część dostałam. Tak ogólnie to mnóstwo tego jest: ubranka, kosmetyki, pieluchy, łóżeczko, wózek, wanienka, rzeczy dla mamy: podkłady, koszule do karmienia, itd. Pamiętaj o smarowaniu całego ciała balsamami i olejkami dla kobiet w ciąży. Ja smaruję się praktycznie odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Dużo mi tego zeszło ale póki co nie mam ani jednego rozstępu, a brzuch mam duży...

Zawsze muszą się gnomy przyczepić do każdego tematu :) No cóż trzeba z tym żyć :P Ja też mam zamiar się wstrzymać chociaż do 4-5mies z zakupami jakimikolwiek, tym bardziej że moja ciąża może okazać się problematyczna...(stwierdzona w 6tc tarczyca, jestem już pod opieką endo, i na hormonikach). Tak bardzo chcę wierzyć że wszystko będzie ok :)

Gość gość
I to jest najlepsze podejście, tzn żeby za bardzo nie schizować

Gość gość
Autorko, nie zwracaj uwagi na trolle a temat załóż jeszcze raz na ciążowym :)

Gość gość
Warto, żeby został, promieniujesz pozytywną energią :)