Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja1994

Pomóżcie :(

Polecane posty

Gość gość
Dbaj o siebie,nie denerwuj sie i napisz jak bedziesz cos wiedziec.tez sie bardzo cieszylam jak zaszlam w ciaze 9 miesiecy szybko zlecialo a teraz lezy kolo mnie moj 11 miesieczny szkrab:)pozdrawiam,jak bedziesz miala jeszcze jakies pytania to pisz smialo.ewa

Gość gość
Pozdrawiam:)

Gość gość
autorko, jakiś czas temu pisałaś: "mam 20 lat bardzo chciałabym już zostać mamą smutas.gif biorę tabletki bo mój chłopak uważa że za wcześnie na bobasa smutas.gif co zrobić żeby zajść w końcu w ciążę ? tak żeby wyglądało to na wypadek w pracy ;> " Czyli się udało zrobić ten "wypadek"?

Gość gość
To nie moje konto ja mam na imie Katarzyna ale piszę z konta kolezanki. nie chcesz to nie wierz ale dopiero teraz zobaczyłam co wypisywała... z resztą jak zauważyłaś to pisałam na początku że mam 22 lata a koleżanka 20!!! sprawdz skoro tak bardzo dobrze śledzisz co się dzieje na tym profilu to pewnie nie zajmie Ci to dużo czasu ... Brak słów do niektórych... wszędzie widzą jakiś podstęp i tylko czekają żeby napisać jakiś złośliwy komentarz :/ napisałam tu w ważnej sprawie a nie po to żeby ktoś mnie o coś oskarżał! w każdym temacie musie sie taka osoba znaleźć !

Gość nadzieeja
Hej dIewwczyny mam problem, staram sie z chłopakiem 2 msc o dziecko i nic, dostałam @ ale przed byli brązowe. Plamienue 2dni krwawienia i znowu planienie jednodniowe, piersi mnie bolą są nabrMiale i są na nich widoczne żyły. Czy to ciążą?;(