Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

leczenie kanalowe zebow

Polecane posty

Gość gość

jak to jest ze niektorych calkowicie nie boli, z usmieszkiem wspominaja ten zabieg a niektorzy placza ze to byla ich najgorsza godzina w zyciu, od czego to zalezy ktos wie?

Gość gość
ból to jest jak 400zł trzeba zapłacić kanałowego ;DDD a na znieczuleniu nie ma bóli

Gość gość
ale co ma boleć w czasie leczenia kanałowego? ząb jest zatruty i martwy, nic nie czuć, do tego nawet nie ma sensu brać znieczulenia. Mam 2 zęby przeleczone kanałowo i znieczulenie brałam tylko na pierwszej wizycie kiedy ząb był otwierany wstępnie oczyszczany

Gość gość
dobra niepi**olcie w stylu ze nie boli bo martwy, bo tak nigdy nie dojdziemy do prawdy, niektorzy pisza ze niewytrzymywali z bolu przy czyszczeniu kanalow

Gość gość
jak na odpowiedz w swoim temecie piszesz zeby nie pierdolić to nie mam zamiaru więcej sie produkowac dla prostaka

Gość gość
jak dentysta da porządne znieczulenie to nie boli nic ! ja miałam robiony tylko ze znieczuleniem implant zęba to dopiero powinno boleć! jak ci dentysta wierci otwór w kości a nie bolało nic dosłownie NIC

Gość gość
nazywasz mnie prostakiem? przez takie prostackie twoje odpowiedzi pozniej sa podzielone wszedzie opinie i nigdy niewiadomo o co chodzi, uwazasz ze zatruty to nie boli boli a jakos wiele ludzi pisze ze wyli z bolu wiec bredzisz a nie pomagasz

Gość gość
jak nerwy obumrą szybko i bezproblemowo po tej truciźnie, to nie ma bólu, a jak dentysta otwiera kanał po tej truciźnie, wklada tak te swoje szpikulce w nerwy, które jeszcze jakoś tam działają, to jest ból wkrecający sie w mózg, proste. oczywiście pisze o tej tradycyjnej metodzie, bo z ta nową nie mialam do czynienia

Gość gość
grzebania w kości nie mozna za bardzo porównac do draznienia zywych nerwów- wbrew pozorom, to pierwsze jest łatwiejsze do znieczulenia- co wiem z doświadczenia, gdyż też mialam grezbane w kości i kompletnie nic nie czułam, a tymczasem borowanie zębów ze znieczuleniem, mimo wszystko czasem odczuwam, gdy wiertło za bardzo zbliza się do nerwów

Gość gość
Leczenie kanalowe to dosc skomplikowany zabieg wiec nie da sie calkowicie uniknac bolu, jednak bardzo wazne jest tez to czy lekarz potrafi przeprowadzic zabieg delikatnie, ja mialam ostatnio leczenie kanalowe w http://www.dental-med.pl/ i musze przyznac ze bolalo zdecydowanie mniej niz sie spodziewalalm :)

Gość gość
Czy mógłby ktos mi na maila wysłać paragony od dentysty ? ;) proszę To bardzo ważne