Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onatasmutna

Nieszczęśliwa..

Polecane posty

Gość onatasmutna

Witam... a więc tak mam chłopaka od 3 lat, niby to miłość, ale ja już trochę mam tego wszystkiego dość. Śmieje się ze mnie, że jestem gruba, że śmierdzę, niby potem mówi, że żartuje, ale to boli. Druga sprawa, poprosiłam go żeby mi kupił kawę 20zł mówiłam, że mu oddam, ale dla niego to problem, bo powiedział, że jak będę mieć to sobie kupię. Zarabia po ponad 2tyś zł. Za dom nie płaci, bo z matką mieszka.. Ale żeby bratu kupić quada za 1000zł to już mu tu nie szkoda, dodam, że brat ma 14 lat... Niby mówi, że mnie kocha, a jak go proszę, żeby film ze mną oglądnął to nie raz tydzień muszę prosić bo on woli komputer. Nieraz gdzieś do rodziny jedzie, to mówi, żebym w domu została, i muszę siedzieć sama. Zawsze jest ktoś ważniejszy ode mnie. No chyba, że chce sie ruch... to wtedy ma czas... Nie wiem co robić..

Gość gość
Też sobie znajdź kogoś do ********* faceta się pozbądź.

Gość gość
No i w czym problem, jesteś dla niego tylko obiektem seksualnym. Zmieni cię wkrótce na nowszy model, nie rób żadnych planów co do tego "związku".

Gość gość
temat powinien brzmieć - głupia a nie, nieszczęśliwa

Gość fdgdg
Ale przez 3 lata by udawał?

Gość gość
znam faceta ktory udawal w kazdym zwiazku,najdluzszy -25 lat,najkrotszy 7:) to nie problem, potrzeba jest silniejsza

Gość gość
GLUPIA DO POTEGI 😭

Gość gość
Kochana, on po prostu jest tak żałosny, że sam o tym wie i dlatego się Ciebie trzyma. Daruj go sobie, bo będzie Cię tak gnębił, żebyś przypadkiem nie znalazła sobie kogoś lepszego. A jak tak się zachowuje to uwierz, że daleko nie trzeba szukać;) Jak mu się roochać chce i wie, że ma Ciebie to po co ma dalej szukać?? Smutne to, ale prawdziwe, podły gatunek męski.

Gość gość
a faktycznie jesteś gruba i śmierdzisz? bo może troszkę diety i woda z mydłem by załatwiła sprawę?