Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeżeli pierścionek zaręczynowy, to tylko z brylantem.

Polecane posty

Gość gość
Wiążę się z mężczyzną, dla którego jestem na tyle ważna, że sam rezygnuje z innych tańszych opcji.

Gość gość
Tez jestem tradycjonalistka, ale brylanty mnie nie jaraja :P Ani złoto. Dostałam złoty pierscionek zareczynowy z rubinami..Pamiatka rodzinna. Nie nosze go wcale , podobnie jak obrączki. Mąz tez nie. Nosze swoje ukochane , czarne srebro :D

Gość gość
Tłumacz się tłumacz z tego co napisałaś widać twoją wartość skoro on sam daje ci węgiel to znaczy, że tez to zauwazył

Gość gość
a ja dzisiaj odj***ałam i kupiłam pierścionek a teraz mi sie nie podoba, mam takie pytanie i proszę was o rade czy jubiler byłby w stanie przerobić mi kształt pierścionka? wygiąć inaczej ażurowe pętelki? mam znak nieskończoności a go nie chce :p

Gość gość
Wole wydać kasę na /k/u/r/w/y niż dawać jakieś szmacie pierścionek za 5000 - 10000 tys. Układ z k/u/r/w/a jest o wiele bardziej jasny klient - usługodawca niż wiązać się z jakąś szmatą która chooooy wie co wywinie w zyciu .

Gość gość
kurrewsko lubie wysysac szpik tez tak macie?

Gość gość
Rozwalasz system

Gość gość
co ty masz z tym znakiem nieskończoności? Kup nowy pierścionek i już

Gość gość
Tylko brylanty. A ten pan co woli układ z k****ami niech się nadal zadaje z patologią. Gratulujemy wyborów życiowych.

Gość gość
Najwygodniej tłumaczyć sobie, że tandeta od patałacha to tak naprawdę mój lifestyle :D Brylanty? A fe... :D

Gość gość
up

Gość gość
A ja bym chciała pierścionek zaręczynowy z białego złota z akwamarynem... aha, nie mam faceta, nieważne.

Gość gość
Dobry gust. Białe złoto plus dobry kamień. Ale jeżeli chodzi o obrączkę ślubną, to tylko żółte złoto wchodzi w grę. Bez grawerów i ozdóbek. Prosty krążek z dobrego najlepiej carskiego złota.

Gość gość
Większy od łebka od szpilki. Ogólnie zasada jest taka, że te co chcą wielki brylant to na ogół wieśniary i w dodatku nie noszą brylantu bo wielki PRAWDZIWY brylant kosztuje tyle, że sobie nie wyobrażasz. Jeśli ktoś ma małe oczko to przynajmniej wiadomo, że to może być brylant bo nikt małej cyrkonii by nie kupił. Na http://allinside.pl/ mają ładne i to nie z dużym "brylantem"

Gość malinka0102
Drogi pierścionek jest symbolem tego, że faceta będzie stać na utrzymanie żony i rodziny po ślubie i że może wziąć na siebie taką odpowiedzialność. Przecież chyba żadna z was nie byłaby zadowolona z tandetnych cyrkonii. Pierścionek musi być z brylantem i dlatego będzie odpowiednio drogi, ale warty swojej ceny. A jeśli uważacie, że brylanty to marnowanie pieniędzy to polecam poczytac - http://eltapatio.pl/inne/item/115-dlaczego-brylanty-s%C4%85-tak-drogie?