Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulka 34

nie wiem już co i jak,proszę o poradę

Polecane posty

Gość kulka 34

Ostatni raz miałam okres 29.11.14 do dziś nie mam. Byłam u Gina dwa razy i przy badaniu nie wiem czy jestem w ciąży czy coś innego. Od 8 do 11 stycznia bolał mnie prawy jajnik. Zrobiłam juz z 20 testów różnych firm i negatywny ciągle sa,piersi mnie bolała i zero oznak okresu...i co tu dalej robić? Dodam mam tyłozgięcie macicy.

Gość gość
A lekarz co powiedzial? Moze zaburzenia hormonalne.

Gość gość
Że nie jest pewny ciąży a nie mogę się doprosić o usg. Nigdy tak mi sie nie spóźniaj przy pierwszej ciąży odrazu przy badaniu było widać itp

Gość gość
zrob sobie bete z krwi, albo idz prywatnie

Gość kulka34
Mam wizytę w czwartek może się juz dowiem co jest grane. Ale czy możliwa ciąża kiedy tyle testów negatywnych?

Gość gość
mozesz miec pozamaciczna lub torbiela lub cos innego, nie zwlekaj i szybko do lekarza.. czemu i tak sie obudzilas po takim czasie dopiero? masakraaa

Gość gość
Na bank jakies zaburzenia hormonalne,test by wykryl,a kilka testow juz na pewno.Bety nie ma co robic bo test reaguje na hcg 25 ml.Ciąza pozamaciczna tez przez test bylaby wykryta,bo hormon rośnie podobnie,ja obstawiam,ze cos z hormonami albo jakas torbiel na jajniku.

Gość gość
Na bank jakies zaburzenia hormonalne,test by wykryl,a kilka testow juz na pewno.Bety nie ma co robic bo test reaguje na hcg 25 ml.Ciąza pozamaciczna tez przez test bylaby wykryta,bo hormon rośnie podobnie,ja obstawiam,ze cos z hormonami albo jakas torbiel na jajniku.

Gość kulka34
Kurcze boję sie torbieli. A jak by była ciąża pozamaciczna to jakie sa objawy? Nie mam jak szybciej u mnie długo się czeka na lekarza nie obudziłam bo od nowego roku byłam juz dwa razy u Gina.

Gość gość
trzeba bylo isc prywatnie wtedy szybciej lub od razu bys wiedziala co jest grane

Gość kulka34
Niestety nie stać mnie..a przy normalnym badaniu lekarza jest wstanie stwierdzić ciąży lub te torbiele?

Gość gość
Ciąza pozamaciczna tez produkuje hormon,test by wykryl.nie ma mozliwosci by test sie mylil,tymbardziej ze robilas kilka.Torbiel wykryje usg,ewentualnie bardzo doswiadczony lekarz ręcznie.Ból jajnika moze wlasnie o tym swiadczyc.moze idz na izbe orzyjęc,powiedz ze odczuwasz ogromby ból,tam muszą zbadac od ręki.

Gość gość
A swoją drogą zrobilas z 20 testow,to wydalas pewnis cos molo 200 zl,usg srednio prywatnie kosztuje 150

Gość kulka 23
Już mnie nie boli jajnik wcześnie bolał..no właśnie zastanawiają mnie te testy. Ja te testy kupowałam co jakiś czas a nie naraz.

Gość gość
Idz na izbe i nie miw ze juz nie boli,przynajmniej Cie zbadają.