Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w tej sytuacji wypada się DRUGI raz odezwać jako pierwsza?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu pierwsza zagadałam na fejsie do faceta, który bardzo mi się podoba. Bałam się, że po prostu przeczyta i nie odpisze, a jak nawet odpisze to jednym słowem i koniec. Ku mojemu zaskoczeniu, on pociągnął rozmowę dalej, zadawał mi pytania, to było bardzo miłe. Niestety teraz, kontakt nam się urwał. Ostatnio wysłał mi życzenia w święta i wspomniał też o tym, że prawdopodobnie w drugiej połowie stycznia będzie miał jakiś zabieg czy operację w szpitalu bo nabawił się kontuzji, niby nic poważnego. Ja odpisałam, że mam nadzieję, że wszystko będzie ok, on już na to nie odpisał i jakoś rozmowa się urwała. Widzę, że czasami jest dostępny na facebooku.. Czy powinnam się do niego jeszcze odezwać? Np. w następnym tygodniu zapytać co z tą operacją? Czy to już będzie narzucanie się?

Gość gość
ja się teraz do chłopaka odezwałam jako pierwsza i czuję się jak idiotka, zresztą nawet taki temat dodałam.. mogłam jednak tgo nie robić...

Gość gość
Pisałam Ci już , ze mimo 21 wieku pewne sprawy się nie zmieniły, i tylko desperatka pisze, żebrze pierwsza o kontakt. Kafeterianki mnie zwtedy zjechały i wysmiały, ze jestem staromodna... Ale właśnie od początku istnienia człowieka na tej planecie, to męzczyzna się ugania za kobietą. Albo nie. Jesli nie , to odpuść i zapomnij, nie pogrążaj się jeszcze bardziej.

Gość gość
gośc wyżej a co jak facet jest nieśmiały ?

Gość gość
on ci klamal na temat szpitala bys sie odczepila 333 www.youtube.com/watch?v=nlPRhdwZtxQ