Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bierzecie w pracy URLOP NA ŻĄDANIE??

Polecane posty

Gość gość

Wykorzystujecie te 4 dni w roku, kiedy mozna z dnia na dzien zadzwonić że sie nie przyjdzie?

Gość gość
uhm ostatnio z kumplami sie umowilismy ze wezmiemy wszyscy naraz szef sie wsciekl :classic_cool:

Gość gość
hehe to bylo perfidne 🖐️ ja zwykle 2-3 dni w roku wykorzystuje, jak naprawde nie chce mi sie zwlec z wyra i mam odruch wymiotny na sama mysl o pracy

Gość gość
W 2014 wykorzystałam 2 dni, powodem był mój bolesny okres :/

Gość gość
w zeszlym roku wzielam jeden dzien gdy w nocy wyladowalam na pogotowiu z kolka, a pozniej dwa dni gdy dopadla mnie tzw. grypa zoladkowa. W ten piatek zadzwonila, ze nie przyjde bo mialam wysoka goraczke- dopadla mnie grypa. Ale w czwartek szef widzial jak wygladam, zasmarkana, ledwo mowiaca, z wypiekami wiec nie mial nic przeciwko ze nie przyjde.

Gość gość
to porzadni z was pracownicy, skoro bierzecie urlop kacowy z przyczyn zdrowotnych. ja wykorzystuje go po przepiciu albo jak dopada mnie trudny do przewalczenia leń :classic_cool:

Gość gość
20 lat pracuje, ani razu nie wzielam

Gość gość
Ja biore urlop czesto na telefon rano ale za to nie chodze na zwolnienia wiec jak wypadnie cos z dzieckiem albo ja zachoruje to dzwonie i tyle