Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antydepresantka

antydepresanty

Polecane posty

Gość antydepresantka

Dostałam parogen od lekarza bior go miesiąc i już tyje jedząc nawet mniej niż wcześniej. Musze zmienić ten lek, lekarz mi od samego początku mówił że mogę przytyć dlatego jem mniej ale te leki działają jak pompka.Mam zaburzenia obsesyjno-kompulsywne i prawie każdy antydepresant na to działa ale doradźcie jakie braliście i nie tyliście ??

Gość gość
to musisz miec jeszcze jedna chorobe ,idz do lekarza i powiedz co jest.

Gość antydepresantka
8:55 nie rozumiem ??

Gość gość
czytałam o tym, generalnie waga jednak zalezy od kalorii wprowadzonych. zwykle są utraty wagi z uwagi na brak apetytu może po prostu jedz zdrowiej? i produkty o niskim indeksie glikemicznym (jeśli jest zaburzony metabolizm to to pomoże) uprawiaj sport x jeśli nic nie działa (a serio to stosujesz) to zbadaj hormony i poczytaj o zatrzymywaniu wody w organizmie (może tyjesz samą wodą)

Gość antydepresantka
właśnie tak czuje jakbym była naładowana wodą:/

Gość gość
to musisz popytać o to lekarza. ja brałam krótko ale nie było żadnego wpływu na wagę (a mam niedowagę więc szybko by był efekt). z tego co teraz patrzę ta paroksetyna może miec jakies interakcje z np. dziurawcem może jest jakiś lek jednak ktory nie będzie mial takiego wpływu

Gość antydepresantka
Z czego co czytałam to najmniej tyje się po fluoksetynie tylko fluoksetyna jest słabsza i trzeba po dwie tabl łykać aby efekt był jak po paroksetynie