Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pensje w Poznaniu

Polecane posty

Gość gość

Mieszkacie w Poznaniu? Jakie macie pensje? Ale proszę o odpowiedzi prawdziwe i czy pracę znaleźliście sami, czy przez znajomych. Bo ja ostatnio się załamałam. Mam wyższe wykształcenie, duże doświadczenie zawodowe, sporo kursów i umiejętności - od kilku lat pracuję non stop na zleceniach i oferują mi coraz niższe pensje (700zł, 1300zł). A znajomi na wsi na mazurach i pomorzu zarabiają 2000 z wykształceniem podstawowym...

Gość gość
Dodam, że oczywiście nie mają żadnych specjalnych zdolności czy umiejętności. Jest tam mniej ofert, ale jak już są to, za lepsze wynagrodzenie. Co z tego, że mam dziesiątki ofert, jak są tak kiepskie, że nawet moi znajomi z regionów z dużym bezrobociem by ich nie przyjęli? Proszę odpiszcie, bo zastanawiam się, czy stąd się po prostu nie wyprowadzić.

Gość wredny w hooy
czy sie stoi czy sie lezy 2 tysiace sie nalezy

Gość gość
Oj, ja potrafię ciężko pracować i nie mam nic przeciwko, ale chciałabym mieć choć te 2-2500zł netto.

Gość gość
Wszystko zależy od tego co umiesz i co możesz wpisać sobie w CV. Ja ostatnio zrobiłam kurs instruktorki fitness w http://www.profi-fitness.com.pl/ i zarabiam ok. 3 tysiecy ;)