Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to jest za kolor

Polecane posty

Gość gość
Moja żona ma niemal taki bardziej z prawego ujęcia ja nazywam to ciepła platyna lub kolor łanu zbóż,słyszałem też określenie białe złoto.Każdy kto się tym interesuje wypytuje ją czym te włosy zrobiła a ona śmieje się mówiąc to moje naturalne podoba się ten odcień wielu.

Gość gość
Nie jest brzydki ale ja lubie braz

Gość gość
mi taki wychodzi po loreal excellence 9.1.- bardzo jasny blond popielaty. Naturalny miałam przed farbowaniami bardzo podobny. Po farbie wychodzi bardziej wpadający w srebrny, a nawet szary ale po 2 myciach już do końca jest ok.

Gość gość
Brąz czy srebrny są łatwe du uzyskania ten kolor jest niezmiernie złożony a jeśli ktoś lubi te odcienie ma spokój i nie musi kombinować ryzykować i przeżywać z reguły rozczarowania a poza tym farby niszczą włosy i cały organizm.!! Dlatego ciesz się tym co masz i nie szukaj niepotrzebnie kłopotów?

Gość gość
W tym swietle bym pomyslala ze to jakiś miodowy blond

Gość gość
Tak miodowy to określenie też pasuje można dodawać przy tej okazji z czego ten miód może być,lipowy, akacjowy,z białej morwy ,nagietkowy ,tym bardziej że odcienie włosów różnią się od siebie niuansami,szczególnie takich jak na zdjęciach.