Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile płaciliście za szafę na wymiar?

Polecane posty

Gość gość
P****alo was? Za takie pieniadze 5 skrèconych desek? Wole na gwozdziach ciuchy wieszać, te p******e prywaciarze oszalały:-D

Gość gość
Zarabiam 1500zl a oni chcą za szafe 6000 tys aaaaa:-D do psychiatry sie gupki zgloscie:-P

Gość lulala30
Zanim zamówicie szafę przekalkulujcie sobie co ile kosztuje, może warto samemu coś pokombinować ? :) ja zbieram materiały i zabierzemy się z mężem sami do tego. Dla podpowiedzi podsyłam Wam stronkę z której korzystaliśmy www.vivus.pl/moje-finanse/jest-okazja-jest-pozyczka/ile-kosztuje-szafa-na-wymiar-zaprojektuj-swoja-garderobe/ Trzymajcie kciuki, mam nadzieję że dobrze nam to wyjdzie.

Gość gość
Na tym akurat nie warto oszczędzać. My zamawialiśmy szafę od firmy http://www.indeco.pl - super produkty! Polecam!

Gość mila878
Każda szafa na wymiar jest inna, wpasowana w to czego „chce” od nich ich przyszły właściciel.Ja np. mam u siebie szafkę RTV, oraz 2 szafeczki łazienkowe. Są one bardzo praktyczne. Zakupu dokonaliśmy z mężem w Gdańskiej Fabryce Mebli. Wcześniej zastanawialiśmy się jeszcze nad 2 innymi firmami, no ale postawiliśmy na jakość:) Nie przeliczyliśmy się. Wybór okazał się strzałem w dziesiątkę.

Gość gość
My zamówiliśmy teraz i będzie nas kosztować 7 000 zł szafa 4,50 metra x 2,50 metra, cała ściana +wnęka w skosie, 5 drzwi przesuwnych, wszystkie w lustrach, z szufladami, drążkami, prowadnicami, i obżeżami.

Gość gość
ja swoją zamawiałam w kieleckiej fabryce mebli. ale to juz dawno, nie pamietam ile za nią dałam. w każdym razie stoi do teraz, w stanie idealnym.

Gość gośćaaa1
Witam to wszystko zależy od tego co chesz w niej mieć. Ja mogę polecić ci firmę http://jfm-furniture.pl która ma fajne i ciekawe rozwiązania, jednak one podrażają cenę.

Gość gość
Najlepsze na wymiar meble robi podobno firma www.kondor.bydgoszcz.pl. Mamy właśnie zamówioną szafę, aktualnie czekam, ale widziałam ich wyroby i naprawdę są ok. :)

Gość gość
w komandorze 4,700 3 pary drzwi z luster

Gość loth
Ja dałem 4000zł za swoją szafę. Jest duża na cały korytarz z przesuwnymi drzwiami. Myślę, że wszystko zależy od kreacji i nie powinno się sugerować cenami innych osób. Gdyby ktoś zastanawiał się nad kupnem takiej szafy to polecam ten artykuł: http://malarz-dekoral.com.pl/zalety-szaf-na-zamowienie/

Gość gość
Dbają o jakość w firmie Solarz, ja bym ich doradzał. Raczej producent dla bardziej wymagającego klienta który bardziej niż na cenę patrzy na standard półek, prowadnic, frontów i całej reszty. Ta szafa do sypialni którą mi zrobili jest zrobiona z oryginalnych części od Komandora, żadna podróbka, ale 100 procent Komandor.

Gość jankaskakj
Podczas remontu mieszkania okazało się, że szafa, którą kupiłam z mężem jest za duża... Ogółem wszystkie były za duże. To co? Nooooo, zostało nam zamówienie szafy na wymiar. Zgłosliśmy się do firmy Indeco w Bielsku, która zaproponowała nam szafę wnękową i było to rozwiązanie roku, serio. 1 - wygląd, 2- funkcjonalność, 3-czas montażu, 4-jakość, 5-cena. Dziękujemy i polecam dalej! http://www.indeco.bielsko.pl/

Gość 4280PLN za 365mc zabudowę

Szukałam wykonawcy w Poznaniu a wykonywaną miałam szafę przez firmę z Lubonia  o szerokości 365cm za równe 4280zł https://www.goryniak.pl  2 lustra i 2x  szkło lakierowane białe. Jestem zadowolona z efektu, czysto, terminowo i przede wszystkim profesjonalnie.

Gość Karina

Ja polecam skorzystać  z oferty  producenta mebli na wymiar - Studio Mebli Kuchennych "Lux" z   Żor . Moim zdaniem warto zajrzeć do nich na stronę i zapoznać się z całą ofertą. 

ceny są różne, wszystko zależy od materiałów, wielkości itp. Nie ma co się sugerować tym ile kto zapłacił bo uwierz mi: szafa szafie nierówna... jeśli zależy ci na jakości oraz normalnej cenie to zgłoś się do firmy Orion z Warszawy z Instalatorów. Oni ci już powiedzą co i jak, a jeśli chodzi o meble na wymiar to nie mają sobie równych w projektowaniu i wykonaniu 🙂