Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ramsayg

sesja żony bądź wspólna

Polecane posty

Hej Co myślicie o sesji waszych kobiet, bądź wspólnych sesjach - i dodanie ich na jakieś portale, foto takie by nie było widać twarzy, ale wszystko inne już tak - np. w super bieliźnie

Gość gość
raczej nie chcialabym zeby ktoś sobie trzepał przy moich poł nagich zdjęciach...

Gość gość
kobiety mają większy problem z pokazaniem się obcemu facetowi na zdjeciach. facetów bardziej podneica jak ktoś obcy trzepie na zdjecia zony :)

Mam kilka swoich niezłych zdjęć,które zrobił mi mój facet i kilka,których zrobiłam sobie sama :P Jednak nie bawi mnie publikowanie ich na portalach erotycznych,nawet bez głowy :) Mój facet też by ich nie opublikował,ale dla pewności ja je trzymam;) Czasami sobie razem oglądamy:P

Gość gość
Oglądałbym. Znudziło mnie oglądanie zdjęć w internecie dawnoo mnie znudziło ale takie prywatne pokazane tylko nielicznym byłyby fajne

Gość gość
Nie udostępniamy takich fotek ani filmików.Posiadamy filmik z seksu wymianą partnerów dla siebie.Za zgodą tamtej pary były ustawione kamerki i po seksie dostali filmik.Nawet podczas kolejnego sotkania ogladaliśmy przy drinku ten filmik.Przytulając******eszcząc się z kochankiem mąż do kochanki.

Gość gość
Dalej majaczysz o trójkątach :D

Gość gość
A nawet o czworokątach, taaa, seks grupowy to też jedna z twoich wymyślonych specjalności :P