Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imię dla dziewczynki

Polecane posty

Gość gość

wybieramy z mężem imię dla córki, ja bym chciała Zuzannę, a mąż Anię albo Kasię. Trochę pospolite mi się wydają.... Jak myśłicie?

Gość gość
Jest tyle ładnych imion, a tobie się podoba jedno z najbardziej oklepanych, a mężowi najbardziej pospolite. Żadne z nich nie jest brzydkie, tylko wiesz dużo ich. Anna to mi się kojarzy, z podejściem: nie mam pomysłu, to niech będzie Ania. :)

Gość gość
dokładnie;jak nie masz pomysłu na imię dla dziecka to dla córki Anna,dla syna Piotr. Dla mnie nie było ładnego imienia żeńskiego więc nadałam imię Ania.Nie mogła być przecież ,,NN''.Otoczenie odbiera to imię ,,nareszcie jakieś normalne,ładn,pasujące dla osoby w każdym wieku".

Gość gość
Anna ładne ,klasyczne i eleganckie .

Gość gość
Ja będę miec Agate :)

Gość gość
jak doczekam sie kiedyś dziewczynki to będzie Lilianna albo Tosia, wg mnie najpiękniejsze :D ale nie zgodzę się z kimś tam wyżej, że dla chłopca Piotr jest oklepane!!! teoretycznie znam kilku i może nie jest to rzadkie imię, ale wśród małych dzieci w otoczeniu już od kilku lat nie spotkałam żadnego Piotrusia... swoją drogą - Ani też nie ;p to sie wydaje oklepane dla przedzialu 20-40lat bo wtedy byly to imiona bardzo popularne, ale spojrzcie na male dzieckiaki, same zuzie, nikole i kubusie, bartusie etc, a tych imion ktore krolowały wsrod naszych rówieśnikow NIE MA teraz wsród małych dzieci, wiec moze sie okazac ze twoja Ania nie spotka nigdy w klasie sie z druga Ania czy Kasią :)

Gość gość
Ja czekam na Liliane. wybrane z braku laku jak to sie mowi bo tez mi sie nic nie podoba. W sumie to imie wybrala moja mama. Ja chcialam Liwie ale kazdy z otoczenia mowil ze nieladne

Gość gość
Lena Nadia Milena ale moja córcia będzie Lenka

Gość gość
U mnie będzie Sara.

Gość gość
kaska jest okropne

Gość gość
Faktycznie fajne opisy imion są na tym imienniczku.

Gość gość
Na stronie http://imienniczek.pl możecie zalogować się przez facebooka i otrzymacie listę jakich imion macie najwięcej wśród znajomych. Będzie wiadomo które tak na prawdę są oklepane w waszym otoczeniu :)

Gość gość
Leokadia, Eleonora, Elżbieta są ładne

Gość gość
A ta Lekoadia może mieć ciekawie imprezowo. 6 grudnia mikołajki, 9 grudnia imieniny i później święta. Cały grudzień imprezy :)

Gość gość
Ja jestem Ania...i powiem tak Anie są wredne ,można albo je kochać albo nienawidzić))))))