Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktos posiada taki wózek?

Polecane posty

Gość gość

przymierzam się do kupna tego wózka;http://allegro.pl/wozek-spacerowy-spacerowka-rider-2014-milly-mally-i4964277939.html.Czy któraś z mam go posiada?jak się uzytkuje? teraz mam bebetto nico,jest to spacerowka duża i ciężka,chcę cos lżejszego na wiosnę i lato,synek ma 14mcy,jest dosc wysoki jak na swój wiek,sam juz chodzi więc wózek potrzebny na większe wyjscia,np zakupy,dłuzszy spacer lub wyjazd.

Gość gość
żadna mama nie ma tego wózka?

Gość gość
ale taki jakiś szajs chyba i nie taki lekki i nie taki tani jak na wózek praktycznie nieznany bo ja milly mally znam tylko rowerki i też nie są rewelą

Gość gość
Patrze na ten model,bo sie rozklada oparcie w razie gdyby maly zasnal,podoba mi sie(niebieski),jest lekki i ma dobre opinie na bangla.ale chcialabym zeby wypowiedxial sie ktos,kto posiada taki wozek. nie chce drogiego wozka,bo jak wyzej pisalam,syn juz chodzi,i na spacery wychodzimy bez wozka,wozek ma byc w razie dluzszego wypadu-np latem nad morze,albo na wyjazd na zakupy(maz wyjezdza czesto wiec jestem z malym sama,wozek musze miec lekki ,bo nie mam z kim malego zostawiac i bede go zabierac na zakupy. mam nico i on jest ciezki,plus jeszcze mlody-11kg,ciezko nim wjechac do autobusu,ale jest dobry na ta pore roku.

Witam Rodzę w marcu i przymierzam się do kupna wózka. Pisałaś, ze posiadasz wózek bebetto nico. Jesteś ogólnie z niego zadowolona? ja myślałam o modelu luca, ale tyle tego jest na rynku, że sama nie wiem co wybrać. O tym wybranym przez Ciebie niestety nic nie słyszałam. Osobiście trochę się boję mniej znanych marek.

Gość gość
Madziorek88 teraz co druga jeździ tym luca, oczywiście szarym na białym stelażu.

Gość gość
A ja mam wózek z allinside.pl, nie jest jakiś markowy czy coś, a sprawuje się świetnie. Kosztował dwa razy mniej niż te o których tu wspomniano. Nie wiem jak można tyle przepłacać, szczególnie jeśli jest się młodą mamą... Czasy są ciężkie i warto oszczędzać ;)

Gość gość
Madziorek,ja mam nico ale sama spacerowke.wizualnie jest super,ja mam blekitny na szarym stelazu.i tak,dla mlodszego dziecka jest dobry,spory kosz na zakupy,buda sie rozklada do samego palaka.ale moj roczniak,jak ja rozloze,glowa zachacza o nia.stelaz bardxo sie rysuje,bylo o co zachaczysz i lakier odpada.kola pompowane,jedzie po wszystkim.poczytaj na bangla.pl,tam jest duzo opinii.ja bym go drugi raz nie kupila.ladny wyglad to nie wszystko.

Właśnie widziałam dość sporo tych wózków na ulicach. Jeżeli chodzi o mnie to nie muszę się wyróżniać z tłumu ;) pomyślałam, że skoro wielu rodziców się na niego decyduje to może warto. A czy macie jakieś inne sprawdzone propozycje?

u mnie nie widać tych wózków. za to u mnie królują wózki firmy quinny bardzo fajne i nowoczesne :)

Gość Marion_Silver
U nas roznie, ale quinny tez chyba najwiecej, kazdy musi wybrac pod siebie

Gość gość
te quinny są strasznie drogie, mimo że mnie stać dla zasady nie dam tyle kasy za wózek, bo po prostu nie jest tyle wart.

Quinny drogie? spacerówki nie dokońca takie drogie.. a w spacerówce dużo dziecko jeździ, więc rozkładając to na lata wcale tak drogo nie wychodzi.. a jeśli są takie super, to zawsze można poprosić rodziców/rodzinę o pomoc w zrzutce na taki wózek :)

Gość Marion_Silver
mysle, ze cene mja dobra, jak na tej wysokosci jakosc, ja mam quinny zapp xtra 2 za 800zł