Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znow wydarlam sie na syna,bo nie umie przyjmowac kary

Polecane posty

Gość gość

Wiem,ze zle zrobilam,ale to najgorsza jego cecha,ktora wyprowadza mnie z rownowagi.dostal slaba ocene z pracy domowej,co jest kompletna glupota,bo wystarcYlo,zeby dal mi do sprawdzenia.ale nic nie powiedzial.wiec mu mowie,ze nie gra jutro na xboxie,bo sie tysiac razy umawialismy,ze ma mi dawac do spr.no i oczywiscie jak zwykle nie mogl tego przyjac,zasmucic sie,powoedziec wiem ok,rozumiem.tylkp cos co mnie tak wkurza!!!od razu placz i BLAGANIE wieloktotne O jescze jedna szanse jakby spotkala go najgorsza rzecz na swiecie.i tak jest zawsze i juz widzi i wie jak mnie to zlosci i nie moze sie opanowac.ma 10lat.

a czy zawsze go tak karzesz? moze od niedawna przyjelas taka taktyke i dlatego on jest taki rozżalony? chociaz powiem ci ze dla dzieci w jego wieku to jest norma, gra na komputerze itd. to priorytet wiec kiedy zabraniasz to beczą

Gość gość
on ma 10 lat a ty jego matka ile masz ? bo zachowujesz sie jakbyś miała 13 .

Gość gość
Obojetnie czego by nie dptyczyla kara to tak reaguje.tydz temu bylo tp samo.nie pozwolilam mu jechac do dziadka na piec min z mezem cos tam zawiezc,bo mial test nastepnego dnia i jeszcze nie byl nauczony i znowu od razu ta mina histeryczna i placz i blaganie rozpaczliwe!

Gość gość
i to 5 minut mialo zaważyć czy ogarnie materiał czy nie ?

Gość gość
A dlaczego niby zachowuje sie jskbym miala 13 lat?nie powinnam krzyczec ale jesli miliony razy cos sie tlumaczy to teZ czlowiek moze miec dosc

Gość gość
To 5min bylo o 19 i lacznie Z droga trwalo by pol godZ a potem byloby,ze jest juz zmeczony.zosal i nauczyl sie to czego jeacze nie umial

Gość gość
W wieku 10 lat kontrolujesz prace domowe syna? :O O ja p...

Gość gość
No nie. Ma go zostawic a pozniej wyrośnie głąb jak ty!

Gość gość
:D Kiepskie geny dziecku przekazałaś. Moja 10-latka od połowy 2 klasy lekcje robi sama- jedna z najlepszych uczennic w świetnej szkole, laureatka konkursów.

Gość gość
Lekcje robi sam,ale ma klopoty z ortografia i ztego wynikaja bledy,a to akurat moge mu sprawdzic.a nie narobi bykow i potem bez sensu lapie zla ocene.

Gość gość
Moja 10-latka od połowy 2 klasy lekcje robi sama- jedna z najlepszych uczennic w świetnej szkole, laureatka konkursów. x Mamy stuprocentową pewność, że IQ po mamuni nie odziedziczyła :)

Gość gość
Najgorsza glupota jest kupowanie konsol 10latkom... Gry komputerowe sa uzalezniajace...dorosli siedza i graja, a male dziecko calkiem wsiaknie

Gość gość
wiec sie nie drzyj na niego , tylko normalnym glosem do niego mow.

Gość gość
Śmieszna to jesteś dziewczyno skoro porównujesz 10letnią DZIEWCZYNKĘ do 10letniego chłopczyka. Ja i moj brat jeśli chodzi o naukę to dwa różne światy, ja zdolna,samodzielna on potrzebował wsparcia. I zgodnie z rozwojem to było normalne. x A zgadzam się, że autorka sama jest rozwydrzona. Ojej, bo syn robi coś co Cię tak bardzo irytuje więc masz prawo pokrzyczeć. No naprawdę...

Gość Ale to już było
Dzieciom sprawdza się zeszyty.Dlaczego pytasz, co ma zadane? Moje dziecko wyjmuje wszystkie zeszyty i ćwiczenia, przeglądam w których jest zaznaczone ołówkiem co jest do odrobienia w domu.U nas nie ma mowy żeby dziecko zle odrobiło prace domową,albo wcale.Komputer ma włączony na godzinę i to wszystko.

Gość wifigdańsk
to moze sama sprawdzaj jego prace,zagladaj do zeszytów. niektore dzieci to gapy wiec trzeba im troche pomoc w tych lekcjach. no i jak weisz ze sam nie da do sprawdzenia to sama bierz zesztyty i sprawdzaj mu.a nie kara.zresztą fajna kara-nie pozwolić grac w gry na kompie:) a jak miał tą kare przyjąć?to co ze blaga o szanse? swiat się nie zawali jak raz nie pogra. od tego grania ma widocznie pustą pamięć.

Gość gość
Pytam,bo chyba juz powinien sam sie triche pilnowac a nie miec poczucie,ze mamusia wszystko sprawdzi.

Gość gość
to mówię, poczytaj o rozwoju dziewczynek i chłopców. moja matka też wyśmiewała swoją koleżankę co to z synem siedziała. a potem sama się przekonała u chłopców akurat to jest typowe, z czasem się wyrównują