Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeżeli podoba mi się dziewczyna to?

Polecane posty

Gość gość

czy jezeli podobam sie się dziewczyna, a ja mając 21 lat mam ochotę na seks to jest coś w tym złego jeżeli spotykam się z nią myśląc o tym żeby się z nią przespać, ale nie zakładam że będziemy razem? W tym wieku to normalne że facet ma potrzeby i wiele odpowiedzi zakłada że "znajdź sobie dziewczynę". Czyli to taki seks układ? Kiedyś czułem sie z tym źle że miałbym jąkąś kobietę zaprosić na randkę bo przecież wiadomo że chodzi o pocałunki, dotykanie i seks. Przecież facet nie spotyka się z dziewczyną żeby na nia popatrzeć albo sobie pogadać, zawsze chodzi o coś więcej .Czy coś w tym złego że umówię sie z dziewczyną czy one też postrzegają to jako spotkanie rozpoznawcze czy facet nadaje sie do łóżka?

Gość miedzy wodka a zakaska
smarkaczy nie stac na nic wiecej niz sexuklady dobrze ze maja tego swiadomosc :classic_cool: stopka: pracuje na 3 zmiany za 1300 na reke

Gość gość
miałem dziewczynę przez 1,5miesiąca ale to była porażka, ona komplenie nie potrafiłą się zachować, wyzywała wszystkich, byłą podejrzliwa a na końcu mnie zdradziła...