Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetfacet26

Jak ocenić jej intencje?

Polecane posty

Gość Facetfacet26

Mam znajomą z roku którą znam od kilku lat, ona mi się podoba ale nie jest tak że się w niej zakochałem i myśle o niej po nocach, generalnie nie kombinowałem nigdy z nią za bardzo bo ona ma chłopaka o czym sama mi na pierwszym roku powiedziała co odebrałem troche jako sugestie w stylu "nie podrywaj mnie" Nasze stosunki były przez nastepne 3 lata takie neutralne. Jakieś 1,5 roku temu nastąpił jednak jakiś nieoczekiwany zwrot w jej zachowaniu i stosunku wobec mnie, sam nie wiem dokładnie dlaczego ale wiem że od tamtej pory stała sie dla mnie bardzo miła i ciepła, zaczeła dzielić sie notatkami, chetniej rozmawiać i ogólnie spędzać ze mną czas, flirtuje, interesujesie moimi sprawami, zawsze pomaga, "przypadkiem" dotyka przy każdej okazji i ogólnie widać że stara sie zrobić na mnie dobre wrażenie. No i tu się zaczyna problem, bo ona mi sie podoba i gdybym mógł to bym sie do niej zbliżył ale ona nie dość że ze swoim chłopakiem ciągle jest (choć już o nim prawie nie mówi) to na dodatek jest osobą nieco próżną, taka od zawsze wychwalana jedynaczka-ksieżniczka uwielbiająca zainteresowanie i podziw więc jej zachowanie wobec mnie może być zwykłą rozrywką dla podniesienia samooceny. A nawet to, że może sie jej jakoś tam podobam wcale nie oznacza, że zostawi dla mnie swojego obecnego chłopaka, i tu pojawia sie moje pytanie: jak rozpoznać jej intencje wobec mnie? Jak rozpoznać na ile byłaby gotowa ze mną być a na ile po prostu chce mieć "przyjaciela" bo jej sie nudzi. Na co zwrócić uwage w jej zachowaniu, co zrobi (a czego nie) kobieta zainteresowana facetem na poważnie?

Gość gość
Wydaje się, że taki typ kobiety powie wprost, na co ma ochotę. Więc póki co, to chyba nic nie znaczy, po za tym, że Cię lubi i może nawet podobasz się jej z wyglądu.