Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże jak ja się boję hormonów

Polecane posty

Gość gość

Gdzie nie poczytam - tej się zrobiła zakrzepica, tej wypadają włosy, inna przytyła, jeszcze inna miała stany lękowe. A na sam koniec wpada debil z reklama harmonelli. Nie chcę mieć dzieci nigdy, ale doprawdy, czy nie mogli wymyślić jakiegoś nieszkodliwego zabezpieczenia??

Gość gość
Zaszyj pizę i nie będzie problemu

Gość sisecide1984fxwhv
Gdzie nie poczytam - tej się zrobiła zakrzepica, tej wypadają włosy, inna przytyła, jeszcze inna miała stany lękowe. A na sam koniec wpada debil z reklama harmonelli. Nie chcę mieć dzieci nigdy, ale doprawdy, czy nie mogli wymyślić jakiegoś nieszkodliwego zabezpieczenia?? Jasne http://url.urbanculture.in/rickroll

Gość gość
ty se zaszyj rozum tez problemu nie bedzie bo sluzy ci wylacznie do myslenia o tym jak kogos oszwabic

Gość gość
boszzzzz, nie slyszalas o czyms takim jak spirala? medycyna poszla do przodu w ostatnich 30 latach, spirale moga miec kobiety ktore nie rodzily, te co nie toleruja hormonow itp. pewnosc 99,8%, spirala uznawana jest dzis za metode skuteczniejsza od tabletek anty.

Gość gość
spirala też zawiera hormony (z tego co mi wiadomo) ale w miejszych dawka. No ale zawiera.