Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobramatka1

gardze matkami, ktore oddaja dzieci do zlobkow i przedszkoli

Polecane posty

Gość dobramatka1

Matka powinna siedziec w domu z dzieckiem, a nie rok, dwa i zaraz do zlobka albo opiekunki szuka. Powinna byc przy dziecku przynajmniej do czasu az ono nie pojdzie do szkoly, a jak nie potrafi sie tak poswiecic to niech nie robi sobie dzieciakow!

Gość gość
denne prowo 🖐️

Gość gość
kicz kiczów :O

Gość gość
Po to sa przedszkola i zlobki aby mama mogla wrocic do pracy i zarabiac na dziecko zeby mu dac wszystko, w przedszkolu i zlobku uczy sie odpowiedzialnosci dzielenia sie z innymi i bardzo dobrze sie rowija bedac wsrod rowiesnikow

Gość gość
AAAAALE DURNE PROWO , KUPA NORMALNIE

Gość dobramatka1
Przedszkola i zlobki sa dla leniwych loch, ktorym sie nie chce dzieckiem zajmowac, matka ma byc w domu z dzieckiem i kropka!

Gość gość
UUUU aUTORECZKO , rozmawiasz sama ze soba czy jednak jakas idiotke na to nedzne prowo nabralas

Gość gość
ale z ciebie glupia c**a , nawet prowokacji nie potrafisz napisac , za ostro zaczelas i sie wydalo prowo glupia wszo

Gość gość
HA HA HA siedz sobie w domu a potem zrob sobie następnego i następnego i zyj na koszt państwa . wszystkie matki jakie oddaja dziecko wcześniej do zlobka czy przedszkola nie siedza w domu tylko ida z********ac do pracy , taka z ciebie kuchta ???/ maz nie będzie zawsze na ciebie zarabial bo Ci się nie chce D**y ruszyc księżniczko !!!

Gość gość
HA HA HA siedz sobie w domu a potem zrob sobie następnego i następnego i zyj na koszt państwa . XXX matki nie siedzą na koszt państwa tylko na koszt mężów lub partnerów!!! państwo nie daje pieniędzy na utrzymanie matki za to, że urodziła dziecko!!!

Gość gość
ja uwazam ze matka powinna sie zajac dzieckiem przynajmniej rok czasu albo i dluzej poki nie pojdzie do przedszkola, gardze ludzmi ktorzy zwalaja opiekie nad dziecmi na dziadkow

Gość gość
a jak rodzą kilkoro dzieci i nie pracują to państwo im dzieci zabiera i oddaje do rodzin zastępczych!

Gość gość
Kretynko,walnij się w ten durny łeb.Masz gowniane pojęcie o przedszkolach.Tam dziecko integruje się z innymi dziećmi,bawi się i rozwija.A siedzenie z matką,często frustratką nabawia się stresu. Jestes zdrowo p*****lnięta i zacofana.Współczuję twojemu dziecku.Widać,że jesteś prymitywem do kwadratu.W przedszkolach jest wykwalifikowana kadra pedagogiczna i doskonale pokieruje dzieckiem.Ciekawa jestem,czy masz pedagogiczne wykształcenie? Jeśli nie masz,to nie zabieraj głosu na temat przedszkoli.

Gość gość
najlepiej niech do 18-stki siedzi z tym dzieckiem w domu i nigdzie go nie puszcza 🖐️

Gość gość
nie ma lepszej niani dla malutkiego szkrabka jaką jest babcia no chyba,że nie lubi dzieci i sama ma problemy ze sobą schrupałabym takie wnuczątko kochane,jedyne na świecie

Gość gość
własnie dzieci,które siedzą w domach są wycofane,bo matka albo ciągle gotuje,albo pierze,albo sprząta albo ma wszystko w d***e,i własne dziecko

Gość gość
gość dziś nie ma lepszej niani dla malutkiego szkrabka jaką jest babcia xxx jasne! polska babcia potrafi tylko paść dziecko słodyczami i sadzać przed telewizorem - nie pójdzie z nim na basen bo nie ma kasy i nie porozmawia o niczym bo jej świat to tylko m jak miłość i kto co ksiądz dzisiaj w kościele mówił

Gość gość
ja tez dlatego moje dzieci odprowadza i przyprowadza ich ojciec :P stopka: o wiekszego trudno zucha jak byl stefek burczymucha

Gość gość
ja tam nie gardzę ale żłobki to okropne miejsca, dziecko maleńkie zostaje parę godzin z obcymi ludźmi na pewno nei ma to dobrego wpływy na rozwój takiego człowieka, czuje się jak taki podrzutek

Gość gość
do żłobka byloby mi żal dawać ale do przeedszkola jak najbardziej! moja córcia nie chciala wyjść z niego,za kazdym razem musiałam czekać na nią,czasami nawet do 30 min, zawsze była taka szczęśliwa,ze idzie do przedszkola,miała swoje koleżanki i kochaną panią/dzieci tak mają/ to przedszkole bylo najcudowniejszym miejscem dla niej i dla nas-byliśmy szczęśliwi,ze wybraliśmy jej to miejsce

Gość gość
"Brytyjski Instytut Edukacji opublikował raport, z którego wynika, że żłobki są szkodliwe dla rozwoju emocjonalnego dzieci. Maluchy które trafiają do żłobków przed ukończeniem 2. roku życia, wykazują aspołeczne cechy charakteru. Dwie trzecie brytyjskich matek wraca do pracy w kilka miesięcy po urodzeniu dziecka. W rezultacie liczba miejsc w żłobkach w ciągu ostatnich kilku lat podwoiła się. Nie należy jednak się z tego cieszyć. Aspołeczne cechy charakteru u maluchów, które trafiły do żłobka przed ukończeniem drugiego roku życia zaczynają być widoczne u 3-latków. Zdaniem psychologów, zbyt wczesne rozpoczęcie edukacji poza domem doprowadza do komplikacji na poziomie emocjonalnym. Opóźniony start intelektualny zawsze można nadrobić, natomiast zablokowane uczucia u dziecka mogą się stać przeszkodą na całe życie."

Gość gość
jestem babcią na chodzie,od maleńkości daję z siebie wszystko, malujemy,rysujemy,czytam,codzienne wyjście-zabawy na powietrzu,gotuję specjalnie dla dziecka,kocham ją nad życie nie wierzę,by obca osoba dorównała mi i dała jej to,co ja

Gość gość
Dobramatko - zajmij się dzieckiem a nie na kafe siedzisz i pogardę siejesz.

Gość gość
Obiad ugotuj, gary pomyj, podłogi wyszoruj, pranie zrób bo pan mąż, sponsor zaraz wraca.

Gość gość
BYS SIE ZDZIWILA ... jak facet ma 1 pensje i zone i trojke dzieci albo dwojke na utrzymaniu to musi mieć zaj ..... prace żeby to utrzymać .. a i zona bezrobotna .... i biora kase z mopsy , maja ulgi i dopłaty do mieszkania wiec nie pierdol ze tylko maz utrzymuje . Jakby twój maz miał slaba pensje i nie mogl z jednej pensji was utrzymać to bys dziś inaczej cwierkala .

Gość gość
Znam taka rodzine , ojciec do pracy a matka z dziecmi w domu potem następne i następne , 4 ich była .... , kobieta kilkanaście lat w domu siedziała , potem facet rzucil robote . teraz mieszkają na wsi i oboje gadaja ze to dla dzieci siedza w domu , a dzieci na książki nie maja ani butow do szkoły . Jakbym własne dzieci miała narazac na taka biede to już wole do zlobka dac i isc do pracy , a matki nie tyle co chcą ale musza wrocic do pracy żeby zarobić na utrzymanie