Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska ma kredytować refomy na Ukrainie.

Polecane posty

Gość gość

:D Ma to być 100 mln euro. Ciekawe po co to robią i na co to ma być. Jesteśmy już tak bogatym krajem że furda tam ludzie żyjący u nas poniżej minimum socjalnego. Pożyczmy kasą Ukrainie. Ciekawe czy chociaż zarobimy na tym bo zwykle po to się udziela kredytu.

Gość gość
kredytu to polakom udzielil waldzio pawlak swego czasu podpisujac umowe gazowa z rosja :)

Gość gość
Juz niemow o tm kraju bo mam kaca brak pracy puste konto i zygac mi sie chce:-(

Gość gość
chory kraj

Gość Juliusz__Slowacki
nepotyzm kto za a kto przeciw?

Gość gość
w latach 1943-44 ukraincy wymordowali w Wołyniu 70 tyś polaków - zrobili sobie czystkę etniczną. Oni sa o wiele gorsi od ruskich a my im pomagamy, moze jeszcze wspomozmy partie nazistowskie w niemczech :/

Gość gość
oni nas mordowali a my ich przed rosja bronimy i pieniadze im wysylamy. lewactwo w swojej najgorszej postaci

Gość gość
.. A kupowanie niemieckich aut jest takie super ? Niemców któzy zabijali naszych dziadków ? Ktorzy spalili Warszawę i zabili setki tysiecy cywilów ? Polaków i żydów trzymali w oswiećimiu ? Ja nigdy nie kupie nic niemieckiego

Gość gość
handlowanie z jakims narodem nie jest w niczym zle. skoro od niemcow kupujemy to znaczy ze nam sie oplaca. zle by bylo gdybysmy niemcom pieniadze wysylali, tak jak chcemy to robic tym ktorzy nas mordowali czyli ukraincom

To Wy nie wiecie, że Polska musi włazić do d**y bez masła, aby mieć jakiekolwiek zdanie? Spójrzcie na Amerykę, ilu Naszych zginęło w Afganie, ilu ucierpiało? Teraz jest tak samo, tylko, że wszyscy obywatele ucierpią, bo w końcu komuś muszą zabrać, a sobie przecież nie zabiorą z koryta:O

Gość gość
JA pierdo/lę. Tylu Polaków pracy nie ma, ja muszę wyjeżdżać za chlebem na zachód- co wcale nie jest takie przyjemne, bo w naszym kraju co najwyżej zęby w parapet, ludzie żyją od 1 do 1 a rządowi sie zachciewa banderowcom pomagać. Scyzoryk się w kieszeni otwiera. Niech ze swojej kasy dadzą, im na chleb nie brakuje. Parszywe zakłamane pasożyty.

Gość gość
UE kazała a UE daje piniendze to trzeba jej słuchać

Gość gość
Spłacamy żydów, ukraińców, za chwilę przyjdą niemcy. kraj, który jest plątaniną kresek na mapie i niczym więcej, ma g*wno do gadania. Spokojnie, jeszcze jest co zabierać.

Gość gość
gość dziś kredytu to polakom udzielil waldzio pawlak swego czasu podpisujac umowe gazowa z rosja >>> Umowe gazową podpisał w 2006 roku minister Jasiński z rządu Kaczyńskiego. Pawlak podpisał kontynuację bo nie miał innego wyjścia.

Gość wredny w hooy
hej chlopaki sciagac gacie pokazywac co tam macie stopka: jestem niereformowalny nosze bokserki :classic_cool: