Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Angielscy mezczyzni .

Polecane posty

Gość gość
Szukaj czarnowłosego dżentelmena z południa europy a otym bladym i wyłysiałym angolu zapomnij!

Gość gość
Zostawil mnie mimo ze kochal ,poczul sie sie doceniony ze zauroczyla go mlodsza kobieta angielka to jak grom z jasnego nieba ze cos go takiego spotkalo ! Zakonczyl ze mna i odrazu pojechal do nowej 2 godziny drogi od siebie haha .Napewno byl odrazu sex !! Nie jechall by tyle ze nie bylo nic . Mial nspisane piekna noc z piekna kobieta O mnie mudial sie stsrac a tu dostsl odrazu .Jsk to przeskoczyl z kwiatka na kwiatek . Moze mu sie w koncu ulozy zycie .

Gość gość
Dobrze ci tak kurfo. Zachciało ci sie Anglika i co myślałaś, ze on takie poleczki bedzie poważnie traktował? Porochal i wykurfil na bruk. Poszedł do tej co mu bedzie fish and chips gotowała, a nie bigos i pierogi. Tylko Polacy lubią takie żarcie wiec tam na przyszłość szukaj.

Gość gość
Dlaczego tak plujesz jadem .Musialas byc sama skrzywdzona ze wyzywasz sie teraz na innych i jest ci z tym dobrze .Zycie to jest zycie i nigdy nic nie wiemy co przyniesie .Odrazu wyzywasz od najgorszych .Poprostu trafil sie prostak z zaburzeniami osobowosci i tyle .A na koniec okazuje sie czlowiekiem zimnym i jak bys nigdy nie znala .Taki co juz szybko zainteresowal sie inna taki co nie cofa sie wstecz .Taki potrafi krzywdzic kocha i nagle przestaje .Myslal ze wlezie do mojego domu i bedzie rzadzil kto ma mieszkac zeby on mial wygode.,cisze .Juz teraz wiem ze ktos taki nic nie byl wart.

Gość gość
Czlowiek ktory kocha nie rani w jednej chwili .Mowi ze tylko cie lubi i przykro mu ..Szkoda ze tylko myslal o sobie .Jeszcze nie jedna zrani w sekundzie sie odkocha .Nie zycze mu zle .Niech idze dalej przez zycie .Gdy sam zostanie znow zraniony moze zrozumie a moze i nie .

Gość gość
wspaniale jest cieszyc sie zyciem kazdego dnia 333 www.youtube.com/watch?v=nlPRhdwZtxQ

Gość randpredunput1987rfvdi
Pokazal ile jest wart taki facet .Trafi jeszcze na taka ze nie bedxie wiedzial jak sie nazywa jak dostanie takiego kopa . Jasne http://1337.lu/13

Gość gość
Najgorsze tchorze zablokowal mnie na fb i moich znajomych ktorych mial .Zatrzec chce za soba slady zeby nowe miesko nie patrzylo .Zalosne to jest .Myslisz ze znalas czlowieka .Nawet go lzy nie wzruszaja .Umie tylko powiedziec przykro mi .Haha

Gość gość
Juz sie anglik stara o wzgledy angielki .Szkoda ze rania osoby ktore kochamy .Chcialabym aby kiedys przyszedl na kolanach i blagal o wybaczenie .Jak mu naprawde w zyciu bedzie zle i przypomni sobie o tych ktorzy go nsprawde kochali .Tylko wtedy ...!!!

Gość gość
Tania szmata i glupia to ty jestes k***o .Albo nigdy nie kochalas albo p******ilas sie z czarnuchem lub cispatym teraz pijesz takim jadem .Musial cie murzyn dobrze ****** pitem skrzywdzic teraz wyzywasz sie na innych .Ja kochalam ,ale ze teafilo sie swiezsze miesko to polecial i tyle .Msm swoj honor i godnosc uczucia Ty co masz .Gowno .

Gość gość
Kochalas za bardzo niestety. To widac po twoich wypowiedziach.

Gość gość
Witam wracajac do postu moge napisac ze to byl anglik cham czlowiek zero .Staralam sie zrozumiec przez ten czas dlaczego co zrobilam ze mnie tak potraktowal jak smiecia .Juz znam odpowiedz .Otoz kochal mnie zalezalo mu na mnie .Jak pisalam nie mieszkalismy razem mial do mnie zaledwie siedem minut drogi autem dzrzwi zawsze byly dla niego otwarte .Nie miesxkal ze mna poniewaz moja dorosla 21 letnia corka maly brzdac 3 letni .Dla niego narazie nie bylo miejsca zeby mogl zamieszkac .On myslal przez czas trwania zwiazku ze wygonie corke z domu ustapi pokuj malemu brzdacowi a on bedzie mogl sie wprowadzic to on mi chcial stawiac warunki w moim domu .Mowilam ze corka nie zawsze doklada mi do rentu to on byl wtedy nie zadowolony ze mieszka to powinna dawac a jak nie to niech sie wyprowadzi.Liczyl na to ze sie wprowadzi i bedzie rzadzil w moim domu .!! Jednak zobaczyl ze nie ma zadnej reakcji z mojej strony pozbycia sie corki dal spokoj bo nie byl zadowolony z tego ze nie osiagnal swojego celu ,nie pidporzadkowalam sie jemu to wypad .Mysli ze jest bosem w pracy to myslam ze jest bosem i tutaj jednak sie mylil heh Co sie okazali emocje nagle opadaja poprostu zaburzenia osobowosci jest chwiejny niestaly w uczuciach taki czlowiek ..Wiec postanowil poszukac nastepnej ktora zadowoli jego oczekiwania i bedzie dla niej bosem "przygarnij kropka " haha jak mu nie wyjdzie to nastepna i nastepna az sie gdzies ulokuje .Taka jest mentalnosc angielska .Nie wszyscy mezczyzni sa tacy sami .Mi akurat trafil sie cham .Powiedzial ze nie umie zarzadzic swoim domem ze to ja place czynsz to moj dom i ja decyduje .To ze mnie zranil trudno bylo minelo .Ale ciesze sie ze nie dalam soba manipulowac .Niech szuka moze w koncu znajdzie cos dla siebie .Czlowiek zero ,myslisz ze poukladany bo po przejsciach i dojrzaly jednak pozory myla .Zycie toczy sie dalej .:))

Gość gość
Dodam jeszcze ze na wszystko przyszla by pora i na zamieszkanie razem .Ciesze sie ze tak sie skonczylo bo jak bym miala zyc z takim czlowiekiem to dziekuje .Dobrze ze pokazal klase .Pokazal jaki jest .

Gość gość
Niby dlaczego twierdzisz że taka mentalność jest angielska? Bardzo się mylisz. Faceci na calym świecie i reszta zwierząt nie toleruja nie swoich dzieci. Często pozbywają się ich mniej lub bardziej brutalny sposób. Ciesz się że odszedł skoro nie mógł znieść twojego dziecka. I nie gadaj że tylko anglicy tak postępują bo wszyscy wiemy że tak nie jest.

Gość gość
Tu sie mylisz akceptowal moje dzieci ,chcial mieszkac ze mna ale dorosla corka powinna juz byc na swoim nie z mamusia razem prawda ?Sa niektorzy mezczyzni warci zero .On poprostu nie zostal zaspokojony tym ze nie pozwolilam rzadzic .

Gość gość
Napisalam ze powiedzial mi ze nie umie zarzadzic swoim domem to ja place rent i decyduje a corka na brok .?jeszcze malo o nich wiesz .

Gość gość
To on zostal skrzywdzony przezemnie przez nie osiagniecie celu .Poprostu trafil mi sie cham i prostak .

Gość gość
Czyli nie akceptowal twojego dziecka skoro chcial sie jego pozbyc z domu...twoja corka ( nie ważne ile ma lat) stala mu na przeszkodzie. Postawilaś na swoim więc poszedł do tej z ktora mogl mieć seks bez przeszkod i plątajacych się dzieci. Taka prawda.

No to miałaś po prostu pecha. Najważniejsze, żebyś teraz o wszystkim właśnie zapomniała jak najszybciej. Mam właśnie takie stwierdzenie dotyczące Anglików, że oni są czasami po prostu tacy sztucznie mili. Od razu poznać jest Angola od Polaka to jest proste. Oni mają jakąś inna twarz i to od razu wyczuć, że nie mają tej słowiańskiej urody

Gość gość
Wlasnie to mialam na mysli sex bez przeszkod dlatego chcial sie pozbyc corki . Inna tez ma dzieci tylko mniejsze ale czy przygarnie kropka ktory ch e rzadzic a nic z siebie nie dajac zyc na swinski ryj .

Gość gość
Racja, Polacy na dzień dobry mają zkwaszoną mordę, wiec wiadomo czego sie spodziewac. Z anglikami jest inaczej. Zawsze mili, zawsze flirtują i cholera wie co myślą naprawdę. Dlatego przez 3 miesiące chodziłam z gejem, był za miły zeby mi o tym powiedzieć :D :D